Kijkje in de keuken bij Feestbooth

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 13 januari 2016

Het kijkje in de keuken is een rubriek van Trouwplannen.nl waarin we je een kijkje achter de schermen geven bij de leukste bedrijven uit de trouwbranche. We bieden je de kans om kennis te maken met de gezichten achter de hipste bedrijven. Vandaag gaan we met de drie leuke mannen van Feestbooth in gesprek. In deze blog lees je alles over Feestbooth, zoals hoe het ooit allemaal begonnen is, zijn leukste verhalen over bruiloften maar ook de bloopers die één van de mannen heeft gemaakt.

 

Vertel ons eens iets over de Feestbooth?

In 2012 zijn wij gestart met Feestbooth. We hebben het concept van een fotohokje, geschikt gemaakt voor bruiloften en andere feesten. Dat betekent dat onze fotobooth er gelikt uitziet, dat er veel mensen tegelijk in kunnen en dat je mede door de studioflitsers prachtige foto’s als eindresultaat krijgt. Vaak gebruiken bruidsparen de foto’s die onze Feestbooth print als bedankje. Bruidsparen krijgen bij ons de mogelijkheid om het hele fotostripje naar eigen wens aan te passen. Hierdoor kunnen we het stripje perfect afstemmen op de sfeer van de bruiloft. Niets is leuker voor gasten dan om een persoonlijk bedankje te ontvangen. Met onze accessoires wordt het maken van foto’s nog leuker. Gasten kunnen zelf bepalen hoe ver ze gaan in hun uitingen. Ook voor diegene die staan te kijken, biedt de Feestbooth plezier en vermaak.

 

 fotobooth

 

Met wie gaan we eigenlijk in gesprek...

Allereerst met Maikel Bennebroek, 29 jaar. In 2012 ben ik getrouwd. Wij wilden heel graag een fotobooth op onze bruiloft. Na te hebben rondgekeken, hebben we besloten om zelf een fotohokje te ontwikkelen dat precies aan onze wensen voldoet. Samen met Martijn en Jeroen heb ik toen de Feestbooth ontworpen en gebouwd. Wat begonnen is als een leuke toevoeging aan onze bruiloft, is uitgegroeid tot een fantastisch product. De tweede man isJeroen Voeten (28 jaar). Ik ben vooral bezig met de financiële kant van Feestbooth. Verder houd ik me bezig met het benaderen van bruidsparen en andere bedrijven. Ik vind het altijd leuk om te zien wat de Feestbooth teweegbrengt op een Feest. And last but not least; Martijn van Gompel (28 jaar) en in het dagelijks leven leerkracht. Binnen Feestbooth  ben ik verantwoordelijk voor het contact met de bruidsparen. In overleg met hen, probeer ik tot een mooi ontwerpje te komen. Verder ben ik verantwoordelijk voor de verwerking van de foto’s na afloop van een feest. Ik geniet iedere keer weer van het plezier dat van de foto’s afstraalt.

 

Hoe ziet jullie werkdag eruit?

Maikel: Samen met Jeroen hebben we ook een technische drukkerij. Hier gaat de meeste tijd in zitten. Door de dag heen zijn we ook geregeld met de Feestbooth  bezig, bruidsparen bellen, contact met bedrijven en leveranciers. Verder zijn we altijd ‘on the look out’ voor die volgende trend die we zouden kunnen gaan volgen.

Martijn: Ik ben parttime betrokken bij de Feestbooth. Gedurende de week werk ik als docent op een VSO. Feestbooth werk doe ik vooral ’s avonds vanuit huis. Vrijdag is mijn overlegdag. Ik ga dan naar Maikel en Jeroen. We starten dan vaak met een kleine vergadering en bekijken welke punten deze week relevant zijn. Ook bespreken we bijvoorbeeld hoe we de beurzen gaan organiseren en wat we voor bepaalde bruidsparen nog moeten doen.

 

feestbooth bruuloft

 

Welk bruidspaar is jullie het meeste bijgebleven en waarom?

Maikel: Voor mij eigenlijk alle feesten in België. Ze komen laat op gang, maar weten dan ook niet meer van ophouden. Als we in België te gast zijn, staan we daar vaak tot een uur of 3 ’s nachts. Super gezellig!

Jeroen: Ik heb wel eens op een feest gestaan met gogodanseressen en vuurspuwers, prachtig! Aan de andere kant, een intiem feestje in een kleine zaal is ook geweldig. Je voelt de emotie.

Martijn: We maken zoveel mooie dingen mee, we bezoeken prachtige locaties en ontmoeten veel leuke mensen. Ik kan eigenlijk geen keuze maken. Vorig jaar was ik met de Feestbooth te gast op een bruiloft in een weiland. Daar was een grote tent geplaatst. Alles om de tent heen was aangekleed met hooibalen, vintage uitziende meubels en lantaarns. Het zag er erg sfeervol uit. Een andere bruiloft die me is bijgebleven had het thema glitters. Iedereen, ook de mannen, hadden glitterpakken en accenten aan. Heel bijzonder.

 

Wat is jullie tip voor een bruidspaar?  

Maikel: Huur een Feestbooth, gegarandeerd plezier! Ook na afloop. Laat onze medewerkers de foto’s direct in een fotoboek plakken. Dan kun je ook na afloop nog genieten. Zet voor maximaal plezier de Feestbooth in of in ieder geval zo dicht mogelijk bij de Feestzaal.

Martijn: Denk bij het organiseren van je feest ook na wat je gasten leuk zouden vinden. Het is natuurlijk jullie speciale dag. Maar als je gasten het leuk hebben, dan gaan jullie als bruidspaar ook een fantastische avond beleven. Feestbooth kan daar natuurlijk bij helpen.

 

Wat is jullie leukste blooper die je is overkomen.

Jeroen: De Feestbooth opbouwen terwijl we eigenlijk een locatie verder op moesten hebben. Daarom ben ik altijd blij dat we ruim op tijd vertrekken. 

Martijn: Haha, ja dat weet ik nog goed! In onze begin dagen waren we een beetje overmand door het succes en misten soms het overzicht (4 boekingen op een dag vergt veel organisatie en planning). Door een ruime planning konden we snel ombouwen naar het juiste feest.

 

Wil je meer weten over Feestbooth? Neem dan een kijkje op hun website

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN