>

Kijkje in de keuken bij Made for Moments

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 2 maart 2016

Het kijkje in de keuken is een rubriek van Trouwplannen.nl waarin we je een kijkje achter de schermen geven bij de leukste bedrijven uit de trouwbranche. We bieden je de kans om kennis te maken met de gezichten achter de hipste bedrijven. Vandaag is Renée van Made for Moments aan de beurt. In deze blog lees je alles over Renée bij Hipdesign, zoals hoe haar dagen eruit zien en waar ze haar inspiratie vandaan haalt.


hipdesign trouwkaarten

 

Wie ben je, wat is je functie en hoe ziet jouw werkdag eruit? 

Mijn naam is Renée van der Zanden en ik ben illustrator en grafisch vormgever bij hipDesign. Super leuk! Ons team bestaat uit vormgevers, marketeers, schrijvers en managers. Ik ben verantwoordelijk voor de collecties trouwkaarten. Van stijlvol hip tot romantisch en vintage huwelijksuitnodigingen. Maar ook klassiek of stoer spreekt me aan. Ik schets, schilder en teken! En ja, nog gewoon met potlood en verf maar ook heel veel digitaal. De look en feel van de pagina's hoort daar ook bij en ik ontwerp op maat voor de klant. Erg leuk een persoonlijk gesprek en het uitwerken van een wens op maat. Mijn werkdag is zeer gevarieerd, ik teken, ontwerp, ben in gesprek met mijn klant, post een mooie foto op Instagram, schrijf een bericht op Facebook en onderhoud ons Pinterest account. Een werkdag is bij mij dan ook nooit hetzelfde, wat het heel leuk maakt.

 

hipdesign trouwkaarten

 

Wat vind je zo leuk aan de trouwbranche?

Vaak maanden van te voren is het aanstaande bruidspaar op zoek naar de ingrediënten voor de perfecte bruiloft. Ik vind het dan ook heel fijn om te zien wanneer de keuze voor een trouwkaart uit onze collectie wordt gemaakt en wij daarmee een stukje bijdragen aan deze bijzonder feestelijke gebeurtenis. Ook de samenwerking door de vraag van ontwerpen op maat is erg fijn. Het is spannend en het geeft me veel voldoening wanneer ze echt helemaal blij zijn. Daar doe je het toch voor?!

 

Waar haal je je creativiteit en inspiratie dagelijks vandaan?

Dagelijks bevind ik me op onder andere sociale media. Ik volg allerlei blogs en trouwpagina’s zodat ik op de hoogte ben van de laatste trends in trouwwereld. Op die manier krijg je een enorme dosis inspiratie die ik dan kan vertalen naar onze trouwkaarten collecties. Ook ben ik dol op magazines; woontrends, kleuren en tone of voice. Heerlijk om dit toe te passen en creatief te zijn.

 

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Als kind wist ik het al. Mooie werken maken voor anderen. Daar ben ik het liefst mee bezig. Kleuren combineren, spelen met composities, interesse in lettertypes, illustreren en op die manier alles tot een mooi geheel brengen. En met vormgeving mensen blij maken, is super wanneer dat weer lukt!

 

Wat is jouw favoriete quote of motto?

"Blij en creatief worden van uitdagingen! Niets is onmogelijk."

 

Korte bedrijfsomschrijving

De hipste online store op het gebied van kaarten, zoals geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, rouwkaarten en felicitatiekaarten. Al onze hippe producten maak jezelf online in onze kaartenwinkel of met één van onze vormgevers van het creatieve team. En jij? Jij bent druk met de voorbereidingen van jouw mooiste dag! Een trouwdag die sfeer, liefdevol en ook het liefst relaxed verloopt. Daarom bestaat onze collectie niet alleen uit trouwkaarten maar hebben we ook menukaarten, RSVP kaartjes en bijvoorbeeld bedank-kaartjes. Alles wat er aan bijdraagt om de dag vol plezier te beleven. Communicatie is ook op jouw bruiloft onmisbaar! Maak zelf of samen met ons een prachtige trouwstijl. We hebben allerlei handige tips en weetjes om je te helpen. Daarom zijn we voor jou per e-mail of telefonisch makkelijk bereikbaar.

hipdesign trouwkaartenhipdesign trouwkaartenhipdesign trouwkaarten

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Kijkje in de keuken bij hipdesign: 4,7 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN