kinderen op jullie bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 23 maart 2018

De tijd dat we massaal voor ons twintigste, kinderloos, in het huwelijksbootje stappen is al lang voorbij. Ano 2018 ligt de trouwleeftijd gemiddeld rond de 27 jaar, een stuk ouder dan voorheen. Vaak zijn de bruidsmeisjes dan ook eigen kinderen, kinderen van een naaste familie of goede vrienden. Omdat een trouwdag niet alleen voor de volwassen gasten, maar zeker ook voor de kleine gasten een feestje moet zijn, hebben we een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet. Zo wordt jouw speciale dag nog specialer!

bruidsmeisje armband


1. ZELFGEMAAKT CORSAGES VOOR DE ALLERKLEINSTE

Kinderen spelen veel, ook op jouw bijzondere dag zullen ze niet de hele dag stilzitten. Een corsage gemaakt van een echte bloem, netjes vastgepind aan haar jurkje of zijn pakje zal vaak het einde van de dag dan ook niet halen. Een tip is daarom om zelf satijnen bloemen in een corsage te weven. Een stuk kind-vriendelijker, maar net zo leuk. Daarna kan je er altijd nog een mooi haarspeldje van maken, een lief aandenken aan jullie bijzondere dag.

 

2. HAAR BRUIDSMEISJES JURK EN ZIJN JONKERPAKJE

Misschien wel het allerleukste voor de bruidsmeisjes en jonkers is hun outfit, een mooi kanten jurkje voor haar en een klassiek zwart pak voor hem, net zoals papa en mama. Laat de kleuren van jullie outfit terugkomen in die van de bruidskinderen voor een mooi geheel en maak het af met mooie schoentjes en glinsterende sieraden.  

 

sieraden bruidsmeisje

 

3. BRUIDSMEISJES SIERADEN

Ook voor de bruidsmeisjes is jullie grote dag een hele gebeurtenis. Verras je bruidsmeisjes daarom met een lief bedankje, in de vorm van een persoonlijk kindersieraad. Naast dat de bruidssieraden prachtig zullen staan op de dag zelf, is het ook een mooie aandenken aan deze bijzondere dag. Een ruime collectie bruidssieraden kun je vinden op www.KAYAsieraden.nl, waar ze naast bruidssieraden, ook een ruime collectie aan mama sieraden, babyarmbandjes en zilveren kinderoorbellen hebben. Wil je het echt persoonlijk maken? Dan kan je zelfs een armband graveren, of één van de andere sieraden uit de ruime collectie. De kinderjuwelen zijn gemaakt van luxe materialen, zoals; glanzende zoetwaterparels, fonkelende kristallen en edelstenen, voor jarenlang draagplezier. Om het

 helemaal af te maken kun je een bedel aan je bruidssieraad laten monteren met ‘bruidsmeisje’, ‘bedankt’ of met jullie trouwdatum erop gegraveerd. Een lief cadeautje, dat ze met trots zal dragen!

 

 sieraden bruidsmeisje

 

 sieraden bruidsmeisje

 

4. ZORG VOOR VERMAAK VOOR DE KIDS

Hoewel het hebben van jonge bruidsmeisjes en/of jonkers enorm schattig is, brengt het ook een stukje extra voorbereiding met zich mee. Je lieve bruidsmeisjes zullen zich hoogstwaarschijnlijk niet de hele dag kunnen vermaken en raken snel verveelt. Zorg daarom voor genoeg vermaak, ook voor de allerkleinste. Denk bijvoorbeeld aan een springkussen, een speelhoekje, of ga voor een xxl kleurplaat, waar ze uren zoet mee zijn. Verwacht je een hele boel kinderen? Huur dan een entertainer in, die voor een aantal uur de kids zal vermaken. De kids zullen de dag van hun leven hebben en jullie kunnen onbezorgd van jullie speciale dag genieten!

 

5. TOT SLOT, HET BEDANKJE

Natuurlijk is het wel zo leuk om je bruidsmeisjes aan het einde van de dag te verrassen met een lief bedankje. Wat ons betreft kunnen de sieraden voor het bruidsmeisje meteen door als bedankcadeau. Het is tastbaar, wordt heel mooi verpakt en elke keer dat ze haar glinsterende sieraad draagt kan ze terugdenken aan deze bijzondere dag.

 

armbandjes

 

 

ketting

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,4 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN