KIRSCH WEDDING EN EVENT PLANNING

Burg. J.G. Legroweg 4 | 9765 AE | Paterswolde | | stephanie@kirschevents.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Stephanie de Groot

kirsch wedding en event planning

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

En nu? Iedereen is blij voor jullie en heeft de beste adviezen, maar jullie zien door de bomen het bos al niet meer! Ik help je graag bij het organiseren van jullie huwelijk, maar ook bij het maken van keuzes en ik bewaak jullie budget. Als extra bonus hoef je je vrienden niet te vragen om ceremoniemeester te zijn, want dat doe ik ook!

Kies je voor Kirsch, dan kies je voor een ervaren weddingplanner en een kleurrijke, unieke bruiloft die tot in de puntjes is verzorgd. Wil jij dus ontspannen aan jouw huwelijksfeest beginnen en alles wat die dag gebeurt helemaal meemaken? Neem dan contact met mij op.

Wil je eerst een indruk krijgen van mijn werk? Bezoek mijn website www.kirschevents.nl of volg mij op Instagram @kirschevents.nl.

Wat vinden anderen van KIRSCH WEDDING EN EVENT PLANNING?

KIRSCH WEDDING EN EVENT PLANNING heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN