Where weddingdress dreams come true, The weddingpalace van Koonings. 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 17 oktober 2019
'

Het is zover, jullie gaan trouwen! Eén van de leukste dingen is natuurlijk, samen met de mensen die je liefhebt,  een prachtige bruidsjurk uitzoeken. Vandaag de dag wordt er meer aangeboden dan je denkt. Misschien begin je je zoektocht wel op Instagram en Pinterest om vervolgens ervaringen van andere brides to be  na te trekken. Best een zoektocht in de trouwjurken jungle! Wat als wij jou vertellen dat er een plek is waar je zonder enige twijfel de allermooiste jurk op aarde kunt vinden?

'Where dreams come true' - Koonings nodigt jou uit voor de unieke winkelbeleving.

Koonings unieke weddingexperience


Magische wereld

Stap binnen in een magische wereld waarin je je waant in een trouwjurken paradijs en dan bedoelen we ook echt een paradijs met een enorme collectie jurken op voorraad, unieke trouwkostuums, prachtige kleding voor de bruidsmeisjes en bruidsjonkers ontdek je iedere keer weer opnieuw iets magische in deze prachtige winkel, een echt sprookje.

Koonings unieke weddingexperience


Say yes to the dress

Waarschijnlijk ken je Koonings als van het heerlijke tvprogramma 'Say Yes to The Dress Benelux'. Wist je dat dit het best bekeken programma is van TLC? Wij smullen iedere keer weer van Fred van Leer met zijn heerlijke uitspraken, de zure shoonmoeders maar natuurlijk ook van alle trouwjurken die voorbij komen.


Nieuwtje

He psst we hebben ook een nieuwtje want sinds kort is er de vernieuwde herenzaak genaamd 'The Mansion by Koonings' geopend. Een shop waar hij zijn dagelijkse casual en/of zakelijke outfit scoort, compleet gerestyled door de vele enthousiaste stylisten die aanwezig zijn. Zij helpen je met al je vragen of andere onzekerheden, zo fijn!


Weddingpalace

Een waar paleis, dat is Kooning Weddingspalace. Niet alleen in de looks want zeg nou zelf, dit is toch echt een waar paleis. Maar zeker ook in service en beleving. Voel je een prinses in je eigen paleis en laat deze dag bij Koonings alvast een fantatische dag zijn in aanloop naar je bruiloft.

Koonings unieke weddingexperience

Koonings unieke weddingexperience

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,2 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN