Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Michael en Romy

Lace

Trouwen

Aan het eind van het altaar staat hij vol spanning op haar te wachten..
De gasten gaan staan..
De muziek begint..
Op de klanken van dat ene speciale liedje schrijdt zij langzaam zijn kant op…

 

Huwelijksceremonie

Lace omlijst de huwelijksceremonie met nummers uit het zeer uitgebreide repertoire of met zelfgekozen nummers die voor u een speciale betekenis hebben.
De muziek kan gespeeld worden bij de inloop, uitloop, tijdens het tekenen, na het jawoord, of op elk moment waarop u als bruidspaar muziek gepast vindt!

 

Diner

Op een gepast geluidsniveau verzorgt Lace prachtige achtergrond muziek tijdens uw huwelijksdiner. Mooie herkenbare liedjes passeren de revue en geven net wat extra glans aan dit bijzondere moment zonder de verstaanbaarheid van de gasten te beïnvloeden. Naast de traditionele setting ook bijzonder geschikt voor een “diner dansant”.

 

Receptie/Feest

Zowel op de voorgrond als op de achtergrond komt duo Lace erg goed tot haar recht. Maak uw wensen kenbaar aan het duo en het repertoire wordt hierop aangepast.
Mag het allemaal net een tandje bij? Informeer naar de uitgebreide formatie Lace & Cotton (Lace + percussie en/of bas). Deze formatie behoudt het akoestische karakter maar geeft net wat meer body zodat zowel dansen als verstaanbaar praten mogelijk is.


Graag muziek op een ander moment? Of wenst u muziek op een combinatie van
bovengenoemde momenten? Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden! (Ook voor prijzen en beschikbaarheid).

Een blijvende herinnering? Dat kan!
Lace neemt dat speciale nummer op in een professionele studio zodat u nadien nog
heerlijk kunt wegdromen. Ook attent; een cd voor alle gasten als bedankje!

Wat vinden anderen van Lace?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Lace: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2016-04-19
Gijs en Dorien schrijft het volgende:
Hoi Romy en Michael, En plotseling was het zeven uur... Bijna 140 mensen in de zaal, de DJ had het overgenomen en wij verwelkomden de laatste avond gasten bij entree. Eenmaal binnen zijn we met de gasten samen een onvergetelijke feestavond tegemoet gegaan. Maar helemaal vergeten afscheid te nemen van jullie... Wat hebben wij samen met onze gasten genoten van jullie optredens!!! Het klopte, wat hebben wij veel complimenten mogen ontvangen. Bij deze geef ik die graag aan jullie door. Super ook zoals jullie de nummers tijdens de ceremonie hebben gespeeld, we krijgen nog kippenvel wanneer we het op video terug zien. Daarom willen wij jullie via deze weg enorm bedanken voor een fantastische dag, mede mogelijk gemaakt door Lace. Heel veel succes met jullie activiteiten en laat vooral de muziek het werk doen. Mogelijk tot een volgende keer weer. Groet Gijs & Dorien
-
+
2016-04-19
Kenza schrijft het volgende:
Hi Romy, nog even een bedankje voor jullie geweldige bijdrage aan onze ceremonie! Echt top gedaan. Onwijs veel complimenten ontvangen over jullie mooie ingetogen manier van zingen en spelen. Het paste perfect! Nogmaals heel heel erg bedankt
-
+
2016-04-19
Sjoerd Bakx schrijft het volgende:
Beste Michaël en Romy, Bedanktvoor jullie mooie muziek op onze bruiloft! We hebben genoten van jullie tijdens de ceremonie en Lace XXL zorgde 's avonds voor een geslaagd feest! We hebben van onze gastennorm veel positieve reacties over jullie ontvangen! Sjoerd en Daniëlle
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN