Lanceringsfeestje Celebabs

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 23 september 2019

Amsterdam – Afgelopen dinsdag 10 september 2019 is er door Tim Ouborg, Jeroen van den Boom en Frits Sissing het nieuwe trouwplatform www.celebabs.nl gelanceerd in Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Het platform om in contact te komen met een bekende Nederlander voor jouw ideale celebrity trouwambtenaar.

En natuurlijk waren wij daar met de redactie van Trouwplannen.nl bij om dit feestje mee te vieren.

 

Celebabs

 

Tussen twee pittoreske grachten in hartje Amsterdam werd ‘Celebabs.nl’ gelanceerd in de Historische Trouwkamer Eerste Klasse. Een prachtige ruimte waar alle gasten en BN’ers te samen kwamen. Celebabs is een platform dat bruidsparen in contact brengt met bekende Nederlanders om hun huwelijk ceremonieel te voltrekken. Hij of zij zal aanwezig zijn op de grote dag en begeleidt de gehele trouwceremonie van welkom tot ja-woord met passie, liefde en humor. 

 

Celebabs

Celebabs

 

Die humor en passie was al goed aanwezig bij deze lancering. Frits startte zijn speech met leuke verhalen en enthousiasme voor het concept. “Ik heb inmiddels twee keer een prachtige trouwerij bijgewoond als trouwambtenaar en vond het erg speciaal. De huwelijksdag is toch de mooiste dag uit iemands leven en de trouwceremonie het meest bijzondere moment”

Daaropvolgend legde Tim duidelijk uit wat het concept inhield: “De vraag naar bekende Nederlanders als trouwambtenaar wordt steeds groter, vooral gezien hun jarenlange ervaring in het presentatie-vak en hun vermogen om de mensen op gepaste wijze te vermaken. Met ons concept willen wij inzetten op deze groeiende markt.” Tevens gaf Jeroen aan dat hun doel is om het bruidspaar en alle vrienden en familie een onvergetelijke trouwceremonie te bezorgen.

Een heel mooi concept waar het enthousiasme vanaf spat.

“Samen herinneringen maken waaraan je met tranen van geluk terugdenkt als je straks oud en versleten bent, daar wil ik voor zorgen” – Dominique Verhulst. En ook Dennis van der Geest is enthousiast: “De topsporter in mij is pas tevreden al jullie met een grote smile elkaar een zoen geven en ja hebben gezegd tegen elkaar”.

Alle aangesloten bekende Nederlanders werden bekend gemaakt: Anouk Smulders, Dennis van der Geest, Dennis Weening, Do van Hulst, Ellie Lust, Fris Sissing, Jorgen Raymann en Irene Moors. Na het zetten van een handtekening volgde uiteraard taart en champagne en was het startsein definitief gegeven voor Celebabs!

 

Celebabs

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN