Landgoed Avegoor

Zutphensestraatweg 2 | 6955 AG | Ellecom | 0313 - 430 600 | trouwen@landgoedavegoor.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Fletcher Trouwen

Landgoed Avegoor

Aan de rand van de Veluwe in Gelderland, tussen de eeuwenoude beuken- en eikenbomen vind je het imposante Landgoed hotel Avegoor. Deze unieke locatie ademt historie en koninklijke allure, want het landgoed was vroeger het verblijf van vorsten en vorstinnen! Het landgoed ligt in een omgeving dat rijk is aan prachtige bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. Het is een unieke locatie waar een bruiloft prachtig tot haar recht komt!

Trouwen bij Landgoed Avegoor

De mogelijkheden bij Landgoed Avegoor zijn eindeloos. Geef elkaar het jawoord in één van de sfeervolle zalen of kies bij mooi weer voor de royale tuin van 9 hectare groot. Na de huwelijksceremonie is het tijd voor de receptie met een toost en natuurlijk taart. De sfeervolle bar met een aangrenzend terras is de ideale plek voor dit moment. De trouwspecialisten van Landgoed Avegoor kunnen aan de hand van jullie wensen elke plek omtoveren tot de bruiloft van jullie dromen. Een culinaire beleving hoort natuurlijk ook bij jullie speciale dag. De chef-kok en zijn keukenbrigade stellen het huwelijksdiner volledig naar jullie wensen samen. Sluit jullie speciale de dag af met een feest om nooit te vergeten. Door de veelzijdigheid van de zalen is er plek voor wel 200/250 gasten. Het huwelijksfeest op deze unieke locatie zal jullie en jullie gasten nog lang bijblijven!

Na deze mooie, maar drukke dag hoeven jullie gelukkig nergens meer naartoe, want op de prachtige bruidssuite wacht een gekoelde fles champagne op jullie om deze dag goed af te sluiten! Uiteraard is er voor de bruiloftsgasten ook genoeg plek om te blijven overnachten.

Contact met Landgoed Avegoor

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die dit veelzijdige landgoed te bieden heeft? Vraag direct een vrijblijvende offerte of rondleiding aan via het contactformulier hiernaast en laat jullie inspireren!

Wat vinden anderen van Landgoed Avegoor?

Landgoed Avegoor heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN