Landgoed Avegoor

Zutphensestraatweg 2 | 6955 AG | Ellecom | 0313 - 430 600 | trouwen@landgoedavegoor.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Fletcher Trouwen

Landgoed Avegoor

Trouwen bij Landgoed Avegoor met vorstelijke allure

Geniet van de mooiste dag van jullie leven bij het imposante Landgoed Hotel Avegoor. Deze unieke trouwlocatie ademt historie en koninklijke allure, want het landgoed was vroeger het verblijf van vorsten en vorstinnen! Geef elkaar het jawoord aan de rand van de Veluwe in Gelderland, tussen de eeuwenoude beuken- en eikenbomen en trouw bij Landgoed Avegoor.

Jullie bruiloft bij Landgoed Avegoor

De mogelijkheden voor jullie bruiloft bij Landgoed Avegoor zijn eindeloos. Of jullie nu binnen of buiten willen trouwen? Groots of klein? Een uitgebreid diner of een groot feest? Onze trouwspecialisten kunnen aan de hand van jullie wensen elke plek omtoveren tot de bruiloft van jullie dromen!

Geef elkaar het jawoord in één van de sfeervolle zalen van Landgoed Avegoor of kies bij mooi weer jullie eigen plekje in de royale tuin van 9 hectare groot. Na de huwelijksceremonie is het tijd voor de receptie met een toost en natuurlijk taart. De sfeervolle bar met een aangrenzend terras is de ideale plek voor dit moment. Een culinaire beleving hoort natuurlijk ook bij jullie trouwdag. De chef-kok en zijn keukenbrigade stellen het huwelijksdiner volledig naar jullie wensen samen. Sluit jullie bruiloft af met een feest om nooit te vergeten. Door de veelzijdigheid van de zalen is er plek voor wel 200/250 gasten. Het huwelijksfeest op deze unieke trouwlocatie zal jullie en jullie gasten nog lang bijblijven!

Na deze mooie, maar drukke dag hoeven jullie gelukkig nergens meer naartoe, want op de prachtige bruidssuite wacht een gekoelde fles champagne op jullie om deze dag goed af te sluiten! Uiteraard is er voor de bruiloftsgasten ook genoeg plek om te blijven overnachten.

Speciaal Wedding arrangement al vanaf € 6.675!

Naast dat wij voor jullie graag een offerte op maat opmaken, is het ook mogelijk om te kiezen voor een all-in bruiloft. Met dit wedding arrangement vieren jullie de liefde al vanaf € 6.675,-  Willen jullie alle gasten laten overnachten? Kies dan voor een exclusief landgoed huwelijksarrangement inclusief alle (73) hotelkamers en ontbijt. Bekijk nu de mogelijkheden van onze arrangementen.

Plan een locatiebezoek!

Wij verwelkomen jullie graag bij Landgoed Avegoor om samen met jullie naar alle mogelijkheden te kijken. De trouwspecialist laat jullie onze locatie zien en gaat hierna graag met jullie zitten voor een offerte gesprek. Plan nu eenvoudig een locatiebezoek in via onze website. Liever eerst weten hoeveel jullie bruiloft bij Landgoed Avegoor ongeveer gaat kosten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.

Tip: Bedenk voor jullie langskomen hoeveel dag- en avondgasten jullie ongeveer uit willen nodigen. Dan kunnen we jullie nog gerichter helpen bij het realiseren van jullie droombruiloft! 

Contact met Landgoed Avegoor

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die dit veelzijdige landgoed te bieden heeft? Vraag direct een vrijblijvende offerte of locatiebezoek aan via het contactformulier hiernaast en laat jullie inspireren!

Wat vinden anderen van Landgoed Avegoor?

Landgoed Avegoor heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN