LANDGOED DE BIESTHEUVEL

Hoogcasteren 25 | 5528 NP | Hoogeloon | 0497-591257 | info@biestheuvel.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Sandrine Paridaans

landgoed de biestheuvel

Uw bruiloft vieren op een heus landgoed? JA natuurlijk! Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon (Noord-Brabant) heeft alles in huis om uw speciale dag te verzorgen, van ceremonie tot en met overnachting. Gelegen in de groene Brabantse Kempen, onder Eindhoven en Tilburg, biedt het landgoed 23 hectare aan faciliteiten en mooie natuur voor een mooie bruiloft. U loopt zo van de romantische ceremonie bij onze prachtige vijver naar het heerlijke diner en door de gezellige feestzaal in!

Ceremonie

Landgoed de Biestheuvel is een officieel erkende trouwlocatie, dus u kunt het huwelijk op het landgoed door een echte trouwbeambte laten voltrekken. Onze prachtige vijver leent zich perfect voor een romantische ceremonie en wordt in de zomermaanden nóg mooier door alle bloeiende waterlelies. Samen met het prieeltje zorgt dit voor de perfecte landelijke romantische sfeer. Wilt u de aankleding uitbreiden met bloemen, kaarsen of bijvoorbeeld een witte loper? Alles kan in overleg worden geregeld.

Na de huwelijksvoltrekking kunt u ook het proost moment bij de vijver organiseren. Zo heeft u meteen tijd voor een fotomoment. De vijver ligt naast de rand van ons bosperceel en enkele open velden, dus voldoende mooie fotoplekken op loopafstand.

In Nederland is het weer helaas nooit een zekerheid, dus wij bieden voor de ceremonie altijd een alternatief in één van onze zalen.

Diner

Wenst u een uitgebreid uitgeserveerd menu? Of toch liever een barbecue of buffet, het kan allemaal! Wij stemmen het diner graag op uw wensen af en houden daarbij ook rekening met eventuele diëten. U kiest zelf de gewenste ruimte uit één van onze 4 sfeervolle zalen, uiteraard afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen!

Feest

Grandioos feesten? Dat kan in dezelfde zaal als het diner, maar ook in een andere ruimte. Dit creëert rust gedurende de drukke dag en alles staat bij aanvang al direct klaar in de gewenste opstelling! Het kost u niets extra als u meerdere zalen wenst te gebruiken. We berekenen namelijk geen zaalhuur! Regelt u zelf een DJ of band? Of kunt u toch wat hulp gebruiken? We spreken het allemaal rustig met u door. De dansverlichting hangt er in ieder geval al!

Meerdaagse bruiloft

Maak de bruiloft helemaal af door lekker te blijven slapen! Geen gedoe met taxi’s, maar gewoon binnen een paar stappen naar bed. Wellicht denkt u een meerdaagse bruiloft? Geen enkel probleem! Op het landgoed beschikken we over 9 groepsaccommodaties van verschillende groottes waardoor er voor alle groepen een passende accommodatie te vinden is. Zo kunt u de bruiloft over meerdere dagen verdelen, of gezellig met de gasten overnachten waardoor u bij het ontbijt nog kunt nagenieten van alle verhalen!

Amerikaanse schoolbus

Ook aan speciaal vervoer ontbreekt het niet op Landgoed de Biestheuvel! U mag natuurlijk met eigen vervoer naar de ceremonie rijden, maar hoe leuk is het als de gasten worden opgehaald door een grote gele Amerikaanse Schoolbus?! Bijkomend voordeel is dat deze bus ook ’s nachts weer de gasten terug brengt en zij dus tot het einde van het feest kunnen blijven.

Neem ook eens een kijkje in ons bruiloftsalbum!

 

Wat vinden anderen van LANDGOED DE BIESTHEUVEL?

LANDGOED DE BIESTHEUVEL heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN