Landgoed de Biestheuvel

Hoogcasteren 25 | 5528 NP | Hoogeloon | 0497-591257 | info@biestheuvel.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Sandrine Paridaans

Landgoed de Biestheuvel

Uw bruiloft vieren op een heus landgoed? JA natuurlijk! Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon (Noord-Brabant) heeft alles in huis om uw feest te verzorgen, zelf inclusief overnachting! Gelegen in de groene Brabantse Kempen, onder Eindhoven en Tilburg, biedt het landgoed 23 hectare aan faciliteiten en mooie natuur voor een speciale dag. U loopt zo van de romantische fotoshoot bij onze prachtige vijver naar het heerlijke diner en door de gezellige feestzaal in!

Fotoshoot

Onze prachtige vijver wordt in de zomermaanden nóg mooier door alle bloeiende waterlelies. Perfect voor een mooie romantische fotoshoot! Naast de vijver ligt een groot bosperceel en diverse open velden. Voldoende mooie plekken dus voor prachtige foto’s!

Diner

Met vier ruime, sfeervolle zalen kiest u zelf een dinerruimte die bij u past en bij de grootte van het gezelschap. Wenst u een uitgebreid uitgeserveerd menu? Of toch liever een barbecue of buffet, het kan allemaal! Wij stemmen het diner graag op u wensen af.

Feest

Na het diner nog even (verder) feesten? Dat kan in dezelfde zaal als het diner, maar ook in een andere ruimte. Dit creëert rust gedurende deze toch al drukke dag en alles staat bij aanvang al direct klaar in de gewenste opstelling! Het kost u niets extra als u meerdere zalen wilt gebruiken. We berekenen namelijk geen zaalhuur! In onze zalen hangt standaard al dansverlichting, maar de muziek en verdere aankleding is allemaal naar wens te bespreken.

Meerdaagse bruiloft

Wenst u nog een overnachting toe te voegen aan uw speciale dag? Of organiseert u een meerdaagse bruiloft? Geen enkel probleem! Op het landgoed beschikken we over 9 groepsaccommodaties van verschillende groottes waardoor er voor alle groepen een passende accommodatie te vinden is. Zo kunt u meerdere dagen de bruiloft vieren, of gezellig met de gasten overnachten waardoor u bij het ontbijt nog kunt nagenieten van alle verhalen!

Amerikaanse schoolbus

Ook aan speciaal vervoer ontbreekt het niet! U kunt natuurlijk zelf met eigen vervoer naar de ceremonie rijden, maar hoe leuk is het als de gasten worden opgehaald door een grote gele Amerikaanse Schoolbus?! Bijkomend voordeel is dat deze bus ook weer 's nachts de gasten terug brengt en zij dus geen vervoer hoeven te regelen én tot het einde van het feest kunnen blijven.

Neem ook eens een kijkje in ons bruiloftsalbum!

Wat vinden anderen van Landgoed de Biestheuvel?

Landgoed de Biestheuvel heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN