Landgoed Huis te Eerbeek

Professor Weberlaan 1 | 6961 LX | Eerbeek | 0313 - 659 135 | sales@fletcherhoteleerbeek.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Fletcher Trouwen

Landgoed Huis te Eerbeek

Wanneer je verlangt naar sfeer en romantiek op een indrukwekkende locatie, hoef je niet verder te zoeken. Aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom in Gelderland ligt de unieke trouwlocatie Landgoed Hotel Huis Te Eerbeek. Beleef jullie complete huwelijksdag op een sprookjesachtig landgoed met een 14e-eeuws landhuis omringd door prachtige tuinen, eeuwenoude eiken en mooie vijvers. Ook staat er een prachtige holle boom, waarin een taart en toost moment gehouden kan worden!

Trouwen bij Landgoed Huis te Eerbeek

Geef elkaar het jawoord in één van de twee prachtige zalen van het pas gerenoveerde landhuis. In de Weberzaal en in de Serrezaal kan de huwelijksplechtigheid plaatsvinden. Liever buiten trouwen? Bij mooi weer kunnen jullie elkaar in de prachtige tuin met uitzicht op de mooie vijver het jawoord geven. Neem hier vervolgens jullie gelukwensen in ontvangst tijdens een sfeervolle receptie. De verschillende vertrekken in het landhuis bieden vele mogelijkheden voor een complete huwelijksdag, de gehele locatie is namelijk exclusief voor jullie en al jullie gasten. Niet alleen de ceremonie maar ook de receptie, het huwelijksdiner en de feestavond kunnen plaatsvinden op deze prachtige trouwlocatie. Ook aan de culinaire beleving is gedacht, of je nu kiest voor een uitgebreid buffet of een geserveerd diner, het zal jullie aan niets ontbreken. De chef-kok en zijn keukenbrigade kijken samen met jullie naar een diner op maat dat aan al jullie wensen voldoet. Sluit de dag spetterend af met een feestavond in één van de zalen in het landhuis, waar plek is voor een dj of een band. Deze prachtige locatie biedt jullie ruimte voor een gezelschap tot 130 personen. Jullie mooiste dag wordt op dit veelzijdige, gastvrije en sfeervolle landgoed een waar sprookje!

Uiteraard kunnen jullie en de gasten na een prachtige, maar drukke huwelijksdag blijven overnachten in het hotel. Er is een romantische bruidssuite, gelegen in het landhuis, waar jullie in alle rust kunnen nagenieten met een heerlijke fles bubbels!

Contact met Landgoed Huis te Eerbeek

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden die dit landgoed jullie te bieden heeft? Vraag direct een vrijblijvende offerte of rondleiding aan via het contactformulier hiernaast en laat jullie inspireren!

Wat vinden anderen van Landgoed Huis te Eerbeek?

Landgoed Huis te Eerbeek heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN