Landgoed Huis te Eerbeek

Professor Weberlaan 1 | 6961 LX | Eerbeek | 0313 - 659 135 | sales@fletcherhoteleerbeek.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Fletcher Trouwen

Landgoed Huis te Eerbeek

Romantisch trouwen bij Landgoed Huis te Eerbeek

Wanneer je verlangt naar sfeer en romantiek op een indrukwekkende locatie, hoef je niet verder te zoeken. Aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom in Gelderland ligt de unieke trouwlocatie Landgoed Hotel Huis Te Eerbeek. Beleef jullie complete bruiloft op een sprookjesachtig landgoed met een 14e-eeuws landhuis omringd door prachtige tuinen, eeuwenoude eiken en mooie vijvers.

Jullie bruiloft bij Landgoed Huis te Eerbeek

Geef elkaar het jawoord in één van de twee prachtige zalen van het pas gerenoveerde landhuis. Liever buiten trouwen? Bij mooi weer kunnen jullie zelf een plek kiezen in de prachtige tuin. Kies bijvoorbeeld voor een ceremonie met uitzicht op de mooie vijver of laat het landhuis op de achtergrond shitteren. Neem vervolgens jullie gelukwensen in ontvangst tijdens een sfeervolle receptie. De verschillende vertrekken in Landgoed Hotel Huis Te Eerbeek bieden vele mogelijkheden voor een complete huwelijksdag, de gehele locatie is namelijk exclusief voor jullie en al jullie gasten.

Niet alleen de ceremonie maar ook de receptie, het huwelijksdiner en de feestavond kunnen plaatsvinden op deze prachtige trouwlocatie. Ook aan de culinaire beleving is gedacht, of je nu kiest voor een uitgebreid buffet of een geserveerd diner, het zal jullie aan niets ontbreken. De chef-kok en zijn keukenbrigade kijken samen met jullie naar een diner op maat dat aan al jullie wensen voldoet. Sluit de dag spetterend af met een feestavond in één van de zalen in het landhuis, waar plek is voor een dj of een band. Deze prachtige trouwlocatie biedt jullie ruimte voor een gezelschap tot 120 personen. Jullie mooiste dag wordt op dit veelzijdige, gastvrije en sfeervolle landgoed een waar sprookje!

Uiteraard kunnen jullie en de gasten na een prachtige, maar drukke huwelijksdag blijven overnachten in het hotel. Er is een romantische bruidssuite, gelegen in het landhuis, waar jullie in alle rust kunnen nagenieten met een heerlijke fles bubbels!

Speciaal Wedding arrangement al vanaf € 6.675!

Naast dat wij voor jullie graag een offerte op maat opmaken is het ook mogelijk om te kiezen voor een all-in bruiloft. Met dit arrangement vieren jullie de liefde al vanaf € 6.675,- Bekijk nu de mogelijkheden van onze arrangementen.

Plan een locatiebezoek!

Wij verwelkomen jullie graag om samen naar alle mogelijkheden te kijken. De trouwspecialist laat jullie onze locatie zien en gaat hierna graag met jullie zitten voor een offerte gesprek. Plan nu eenvoudig een locatiebezoek in via onze website. Liever eerst weten hoeveel jullie bruiloft bij Landgoed Huis Te Eerbeek ongeveer gaat kosten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.

Tip: Bedenk voor jullie langskomen hoeveel dag- en avondgasten jullie ongeveer uit willen nodigen. Dan kunnen we jullie nog gerichter helpen bij het realiseren van jullie droombruiloft! 


Contact met Landgoed Huis Te Eerbeek

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden die dit landgoed jullie te bieden heeft? Vraag direct een vrijblijvende offerte of locatiebezoek aan via het contactformulier hiernaast en laat jullie inspireren!

Wat vinden anderen van Landgoed Huis te Eerbeek?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Landgoed Huis Te Eerbeek: 5 / 5 gebaseerd op 5 stem(men)
2023-12-07
Anoniem schrijft het volgende:
We kijken zeker terug op een fantastische dag! We hadden niet durven hopen dat al onze ideeën zo mooi tot hun recht zouden komen. Mede dankzij het geweldige weer, de goede ceremoniemeesters en jullie flexibiliteit en hulpvaardigheid is dit toch gelukt!
- Geen
+ Alles
2023-12-07
Anoniem schrijft het volgende:
Zoals ik al had gedaan aan het einde van de avond. Wil ik het team nogmaals bedanken voor de geweldige dag die we hebben gehad!! We hebben echt ontzettend genoten, waar we dachten een redelijk relaxt programma te hebben vloog de dag toch echt keihard om en was het ineens 01.00 uur. We hebben enorm genoten en zijn nog heel erg aan het nagenieten van alles. Het was echt onvergetelijk wat ons betreft en daar hebben jullie een groot aandeel in gehad. Ik zou anderen absoluut jullie locatie aanraden!
- -
+ +
2023-12-06
Anoniem schrijft het volgende:
Hi Geertje, Het was een top feest en we hebben afgelopen weken nog heerlijk nagenoten! Ontzettend bedankt voor alle voorbereidingen en harde werk dat jij en je collega's hebben geleverd voor onze grote dag. Het was een prachtige locatie en jullie zijn echte professionals.
- -
+ +
2023-12-07
Anoniem schrijft het volgende:
Beste Geertje, We hebben een fantastische dag gehad op 22 september op jullie landgoed. Met de fotograaf hebben we mooie foto´s kunnen maken en het was voor ons bijzonder en intiem om de ceremonie in de boom te kunnen houden. Het was fijn dat we op het laatste moment konden beslissen of de ceremonie binnen of buiten plaats zou vinden. Door het mooie weer hebben we de momenten die we graag buiten wilde doorbrengen ook buiten kunnen vieren. De dag hebben we kunnen afsluiten met een mooi feestje binnen in het landgoed! Jullie gastvrijheid, hulp en flexibiliteit hebben we zeer gewaardeerd. Bijvoorbeeld dat we de avond ervoor alvast terecht konden in het landhuis en de mogelijkheid om filmpjes te maken binnen tijdens ons 2e gesprek.
- Niks
+ Jullie gastvrijheid, hulp en flexibiliteit
2023-12-07
Anoniem schrijft het volgende:
Hi Geertje, We willen jou en je team ontzettend bedanken voor vrijdag, wij en de gasten hebben ons ontzettend vermaakt en het was echt boven verwachting zelfs! Heel veel complimenten gehad over de bediening, het eten en hoe mooi de locatie was. Ook hoe goed ze alles geregeld vonden.
- Geen
+ Alles was goed geregeld


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN