LANDGOED STAVERDEN

Uddelermeerweg 2 | 3852 NT | Ermelo | 085-4864000 | weddingplanner@beleefstaverden.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

landgoed staverden

Trouwen in de kleinste stad van Nederland!

Het prachtige witte Kasteel Staverden ligt op een schitterend landgoed, centraal op de Veluwe. Staverden heeft in 1298 stadsrechten verworven en is officieel uitgeroepen tot de kleinste stad van Nederland. Alle facetten van het trouwen kunnen op landgoed Staverden worden ingevuld. Van kerkelijke inzegening tot huwelijksvoltrekking met aansluitend een sfeervolle receptie, diner en grandioos feest.

Uniek is, dat het gehele landgoed is aangewezen als huis der gemeente. Dit houdt in dat u een keuze kunt maken uit de plaats waar, in het stadshart van Staverden, u wilt trouwen. Mogelijkheden zijn onder andere het Koetshuis en het Kasteel, maar ook “buiten trouwen” in het rozenprieel, in de antieke plantenkas, op het overdekte buitenterras of op een andere romantische plek in de kasteeltuin. Bovendien bevindt zich in de nabijheid van het Kasteel, de kapel van Staverden. Een sprookjesachtig kerkje uit 1875; zeer geschikt voor uw kerkelijke inzegening.

Het Kasteel beschikt over meerdere ruimtes voor zowel kleine als grote gezelschappen. Hier kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden en aansluitend een toast uitgebracht worden. Bovendien is het de perfecte locatie voor een receptie of spetterend avondfeest. Onder in de gewelvenkelder is een luxe bar en lounge gevestigd, uitstekend geschikt voor een feest met een DJ tot 150 personen.

Naast het Kasteel zijn ook het Koetshuis, de Brasserie of ons overdekte (en verwarmde) buitenterras geschikte locaties voor een receptie en/of diner.

De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, schitterende tuinen en de aanwezigheid van “witte pauwen”, maken deze locatie tot een unieke belevenis!

Uiteraard verwelkomen wij u graag en staan wij klaar om u te adviseren in de organisatie van uw mooiste dag!

 

Bereikbaarheid

Landgoed Staverden is zeer goed bereikbaar. Gelegen op 10 minuten afstand van de A1 en op 7 minuten afstand van de A28. Het landgoed beschikt over ruime parkeergelegenheid. 

Wat vinden anderen van LANDGOED STAVERDEN?

LANDGOED STAVERDEN heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN