IJsjes proeven van Las Paletas

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 augustus 2017

Op een zomerse dag heeft iedereen zin een ijsje. Hoe tof is het om op een zomerse bruiloft de gasten te verwennen met een heerlijk verkoelende snack? Natuurlijk kan je kiezen voor een raketje, maar veel leuker en lekkerder zijn de ijsjes van Las Paletas. 

Trouwblog Las Paletas ijsjes

Las Paletas maakt heerlijke ijslolly's van verse, biologische producten zoals vers fruit, zuivel, kruiden, specerijen en noten. Hierdoor ontstaan er spannende, verrassende smaakcombinaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van ananas en chili? Of watermeloen en mint? Ontstaan in de keuken van Diana Chavarro en Jason Sandell in Zuid-Adrika in 2012 en inmiddels veroveren ze ook Nederland. Aan Marjoleine en Claimy de eer om de ijslolly's te proeven, check de video hier: 

 

En zeg eerlijk, wat is er leuker dan de ceremonie of het diner afsluiten met zo'n fantastische ijslolly? Ze kunnen zowel aan tafel als op de dansvloer opgediend worden. Nog een leuk detail: voor jullie bruiloft kan het stokje gepersonaliseerd worden met een tekst of logo naar keuze. Een heerlijke topping of dip, geserveerd uit een foodtruck... Alles is mogelijk!

Trouwblog Las Paletas ijsjes

Trouwblog Las Paletas ijsjes

Trouwblog Las Paletas ijsjes

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN