Leintjes

| | Krimpen Aan Den Ijssel | 085-0438000 | info@leintjes.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marjolein Kleijwegt - van Emaus

Leintjes

Chique, trendy en stijlvolle trouwkaarten maak je zelf!

Op zoek naar een bijzondere trouwkaart? Die past bij jullie dag en gekozen thema?
Maak je stijlvolle, trendy trouwkaarten voor jullie bruiloft bij Leintjes! Bekijk onze vrolijke, inspirerende collectie trouwkaarten, die je nergens anders vind.

Een proefdruk voor € 1,-

Maak zelf je kaartje door je teksten en kleuren aan te passen, lettertypes te wijzigen of zelf een foto toe te voegen. Bestel een proefdruk voor € 1,- en je krijgt een superleuk proefpakketje thuisgestuurd met jullie proefdruk. In het proefpakketje zitten staaltjes van de 6 papiersoorten waar de kaarten op gedrukt kunnen worden en maar liefst 18 envelopkleuren.

Levertijd

Nadat je de proefdruk hebt ontvangen kun je de kaartjes nog desgewenst aanpassen. Als jullie voor 18.00 uur de bestelling plaatsen wordt het dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Bestel je meer dan 20 kaarten wordt het met een pakketje verzonden en wordt het in de regel de volgende dag aangeboden.

Trouwhuisstijl

Wat de collectie uniek maakt is dat alle kaarten door te trekken zijn naar een volledige stijl! Bij elke trouwkaart zijn er save the dates, bedankkaarten, kleine labels, rsvp's, menukaarten, tafelkaartjes, happy wishes kaartjes, programma's en zelfs leuke quotes en spreuken leverbaar. Hoe leuk is dat?

Designstudio
Mocht dit nog niet genoeg zijn, we hebben ook een designstudio waar je jullie trouwkaart en of set nog helemaal kan laten aanpassen naar jullie wensen of kunt laten aanpassen naar een formaat die niet in de webshop staat.

 

Wat vinden anderen van Leintjes?

Leintjes heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN