Libelle Bridal

Libelle Bridal

Innocent Collection van Libelle Bridal

Waar elegantie en individualiteit samenkomen.

De jurken uit de Libelle collecties zijn een prachtige combinatie van modern en klassiek, om zo de perfecte unieke jurk te creëren voor de moderne bruid op haar speciale dag.

De Innocent Collection van Libelle Bridal biedt een prachtige reeks trouwjurken die zowel sensueel als traditioneel zijn, perfect voor de bruid die een statement wil maken en tegelijkertijd de schoonheid van een klassieke bruidsjurk waardeert. Deze collectie brengt sensualiteit en eenvoud perfect in balans.

De Innocent Collection van Libelle Bridal verzekert dat de bruid de ster van haar show is. Van een wijde baljurk tot een luchtige en soepele bruidsjurk, de Innocent Collection heeft een jurk voor elke bruid. Welke stijl je ook kiest, een Libelle jurk maakt je trouwdag onvergetelijk.

Als je een trouwjurk wilt die jouw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt, dan zijn de bruidsjurken uit de Innocent Collection de perfecte keuze. Creëer je eigen individuele look met onze bruidsrokken en tops.

Schoonheid komt in alle vormen en maten. De Curves lijn van de Innocent Collection accentueert de prachtige rondingen en zorgt ervoor dat je je prachtig en uniek voelt als je trouwt met jouw soulmate. De Curves collectie bevat trouwjurken voor elk type curvy bruid, ze zijn ontworpen om elke ronding te complimenteren. Dans de hele dag in een A-lijn jurk of schitter als een diamant in een prinsessen baljurk met een extra sparkle.

De jurken van de Curves lijn zijn ontworpen met extra ondersteuning zodat elke bruid zich zelfverzekerd, veilig en prachtig voelt als ze naar het altaar loopt.


Bekijk hieronder ook de video van de Innocent Collection van Libelle Bridal. En check de gehele collectie trouwjurken op de
website van Libelle Bridal.

 


Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN