Libelle Bridal

Libelle Bridal

Esperienza Collection

De nieuwe Esperienza Collection van Libelle Bridal is geïnspireerd op de puurheid van de natuur en waar kun je deze collectie dan beter fotograferen dan in Mexico. Het prachtige landschap en de mooie natuur van Mexico passen perfect bij de elegante en trendy ontwerpen uit de nieuwe Esperienza Collection van Libelle Bridal. Libelle Bridal staat bekend om haar vrouwelijke en elegante modellen, die speciaal ontworpen zijn voor de confident lady, zoals jij! Elke jurk laat elke bruid zich voelen als een bloem die bloeit in de natuur. De nieuwe collectie bevat getailleerde modellen met prachtig afgewerkt kant en just a little bit of sparkle, die de schoonheid van elke vrouw onthult.

Bekijk hier ook de video van de Esperienza Collection van Libelle Bridal.


BELLA VISTA

Met trots presenteren wij de nieuwe BELLA VISTA collectie van Libelle Bridal. De geheel nieuwe collectie is een mooie mix van frisse vernieuwende ontwerpen gemaakt in Europa die is gecreëerd met het oogpunt op de luxueuze en zelfverzekerde bruid. De BELLA VISTA collectie bestaat uit trend gevolgde modellen, het gebruik van hoogwaardige stoffen uit eigen productie en prachtige details.

De BELLAVISTA collectie van Libelle Bridal is geïnspireerd vanuit de gedachten om vooruit te kijken naar al het moois wat nog komen gaat en om deze momenten te koesteren. BELLA VISTA is het prachtige uitzicht die het wachten meer dan waard was. De sierlijke en verfijnde jurken bevatten zachte tulle, chiffon, kant en bloemendetails om je super zelfverzekerd en vrouwelijke te laten voelen.

Met elke ontwerp uit de BELLA VISTA collectie zal je een adembenemende indruk achterlaten. De jurken zijn gemaakt van de fijnste exclusieve stoffen, kant en materialen om je te laten stralen. De collectie van Libelle Bridal bevat verfijnde pasvormen die de kenmerkende jurken en jumpsuits zo luxueus, vrouwelijk en sexy maken. De stijlen bevatten elegante pailletten en glitters die je dat extra beetje sprankeling en glamour geven op jouw speciale dag.

Bekijk de gehele Bella Vista collectie op de website van Libelle Bridal.


Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN