Liefdeskriebels

Raadhuisstraat 47 | 3901 GC | Veenendaal | 06-40682309 | info@liefdeskriebels.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Melanie Broekhuis

Liefdeskriebels

JA! Heel graag maak ik kennis met jullie om te kijken hoe ik jullie droombruiloft kan realiseren!
Trouwen gaat niet alleen over een schitterende locatie, mooie trouwauto en een fantastisch feest… Het gaat over het gevoel dat onderhuids zit. Exact dit gevoel moet jullie trouwdag uitademen tot in het kleinste detail!

Ik ben Melanie, de creatieve kracht achter Liefdeskriebels. Ik ben enthousiast, gepassioneerd in mijn werk en een tikkeltje te perfectionistisch. Het is pas goed, als het echt goed is. Ik ben nieuwsgierig naar wat jullie drijft, hoe jullie in het leven staan en wat jullie belangrijk vinden.

Jullie hebben vast al een heleboel ideeën voor jullie bruiloft! Of jullie nu een urban city bruiloft willen, of een geheel verzorgd weekend in een romantisch kasteel of zelfs intiem met vrienden en familie in jullie achtertuin in de vorm van een festival, het is allemaal mogelijk! Als weddingplanner neem ik alle tijdrovende taken voor de bruiloft graag van jullie over. Trouwen is een moment in jullie leven om nooit te vergeten! En daarom mag op deze grote trouwdag niets ontbreken. Op de dag zelf zorg ik ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en ben ik het aanpreekpunt voor zowel de gasten als de leveranciers. Zo hoeven jullie nergens om te denken, alleen maar te genieten van jullie dag en de weg ernaartoe!

Jullie kunnen mij inschakelen als weddingplanner waarbij ik alles van A-Z voor jullie regel, maar ook deelaspecten, bijvoorbeeld het ceremoniemeesterschap of de styling, kunnen jullie aan mij uitbesteden.

Je kunt contact met mij opnemen via info@liefdeskriebels.nl, 06-40682309 of bezoek www.liefdeskriebels.nl.


Wat vinden anderen van Liefdeskriebels?

Liefdeskriebels heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN