LIMONADE MET PRIK

Smaragdstraat 53 | 6713 TH | Ede | 06-41420581 | info@limonademetprik.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Leonie Olde Bijvank

limonade met prik

GEFELICITEERD, JULLIE GAAN TROUWEN
OP NAAR DE MOOISTE DAG VAN JULLIE LEVEN!

Vinden jullie het belangrijk dat de kinderen ook een topdag hebben? Zodat de ouders in alle rust kunnen genieten van de ceremonie en de borrel en jullie de zorgen voor jullie eigen kind(eren) kunnen loslaten?

Limonade met prik zorgt dat jullie jongere gasten (tot 12 jaar) ook een geweldige dag hebben! De mogelijkheden zijn enorm! Zo kunnen we de kinderen alleen tijdens de ceremonie vermaken of zelfs de hele dag. Opvang in de avond is ook mogelijk, mits jullie zelf voor kinderbedjes zorgen.

In overleg met jullie stellen we een programma op voor de kinderen. Samen bekijken we wat voor passende rol de kinderen kunnen spelen tijdens belangrijke momenten op de dag. Uiteraard houden we rekening met de mogelijkheden van de locatie en andere leveranciers.

Een greep uit de spullen die wij meenemen:

- Buitenspeelgoed

- Gezelschapsspelen en XL spellen als Jenga & dammen

- Knutselmateriaal, kleurplaten en woordzoekers

- Tijdschriften

- Plaktatoeages

Kortom: de bruiloft zal niet zo onvergetelijk & feestelijk worden voor de kinderen als voor het bruidspaar en alle andere gasten!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gauw een kijkje op de website: www.limonademetprik.nl of mail naar info@limonademetprik.nl.

Met bruisende groet,
Leonie Olde Bijvank

Wat vinden anderen van LIMONADE MET PRIK?

LIMONADE MET PRIK heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN