LIMONADE MET PRIK

Smaragdstraat 53 | 6713 TH | Ede | 06-41420581 | info@limonademetprik.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Leonie Olde Bijvank

limonade met prik

Limonade met prik biedt kleinschalige kinderopvang aan tijdens je bruiloft voor de jongere gasten in de leeftijd van 1 t/m 12 jaar.

Ik verzorg een programma voor de kinderen afgestemd op de wensen van de klant. De mogelijkheden zijn enorm! Zo kan de opvang alleen tijdens de ceremonie plaatsvinden of gedurende het gehele dagprogramma. Opvang in de avond is mogelijk, mits er zelf voor (kinder)bedden wordt gezorgd.

ENKELE OPTIES:

HELE DAG
Ik vang de kinderen op zodra de gasten arriveren. Om de beste service te bieden is een aparte ruimte voor de kinderen ideaal. Op basis van de leeftijd van de kinderen stel ik een feestelijk kinderprogramma op. Ik kan gaan knutselen met de kinderen over het thema trouwen, maar ook andere knutselthema’s zijn mogelijk! Uiteraard zorgt Limonade met prik voor alle spullen en materialen. Ik neem spelletjes mee, stripboeken en buitenspeelgoed.

CEREMONIE & RECEPTIE
Vaak is een ceremonie voor kinderen saai. Ik kan de kinderen tijdens de ceremonie en receptie opvangen en vermaken. Een kinderborrel behoort ook tot de mogelijkheden! Zo’n 1,5 uur voor de ceremonie zal ik aanwezig zijn om alles klaar te zetten. Jullie als bruidspaar kunnen volop genieten van jullie ceremonie, de overige gasten kunnen met een relaxed gevoel de ceremonie bijwonen en de kinderen hebben het ontzettend naar hun zin!

WERKWIJZE
In overleg met het bruidspaar stel ik een kinderdraaiboek & een kinderprogramma op voor jullie grote dag. Samen kunnen we bekijken wat voor passende rol de kinderen kunnen spelen tijdens belangrijke momenten op die dag.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de mogelijkheden van de locatie en andere leveranciers.
Kortom: de bruiloft zal net zo onvergetelijk & feestelijk worden voor de kinderen als voor het bruidspaar en alle andere gasten!

Wat vinden anderen van LIMONADE MET PRIK?

LIMONADE MET PRIK heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN