LINDA MEIJER FOTOGRAFIE | LM WEDDINGS

Jol 19-39 | 8243 EV | Lelystad | | info@lindameijerfotografie.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Linda Meijer

linda meijer fotografie | lm weddings

Kastelen uit de oudheid, twinkelende lichtjes in de bomen, prachtige bloemen en lange tafels die mooi gestyled zijn, waar je met je hele familie en al je vrienden aan kan dineren. Fantastisch toch? Zie je het al voor je?

Ik ben gek op details en leg dit ook graag vast. De decoratie en styling, mooie flatlays van je sieraden, parfum, uitnodigingen en stationary. De bruidsmake-up en details van jullie trouwkleding.

De emoties en tranen van jullie dierbaren tijdens de ceremonie wil ik ook niet missen en leg ik graag vast. Ik vind bruiloften een van de mooiste dingen dat er bestaat en ik hou er van om de liefde vast te leggen. Hoe mooi is een liefdesverhaal dat begint bij 2 mensen die elkaar leren kennen, elkaar de liefde tonen en vervolgens hun liefde willen bezegelen met een ring en in het huwelijksbootje stappen?

Dromen jullie van een intieme en liefdevolle bruiloft op een prachtige locatie en de perfecte styling? Willen jullie deze dag op een lichte, romantische, liefdevolle en spontane manier hebben vastgelegd? Dan kan ik niet wachten om jullie te ontmoeten en al jullie wensen te bespreken over jullie grote dag!

Dromen jullie van een bruiloft in het buitenland? Wat fantastisch! Ik reis graag met jullie mee om jullie huwelijk op die prachtige droomlocatie vast te leggen. Ik zou enorm vereerd zijn als jullie mij als jullie bruidsfotografe uitnodigen. Bij interesse kunnen jullie contact met mij opnemen via info@lindameijerfotografie.nl.

Wat vinden anderen van LINDA MEIJER FOTOGRAFIE | LM WEDDINGS?

LINDA MEIJER FOTOGRAFIE | LM WEDDINGS heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN