LISANNE VAN DER PLOEG FOTOGRAFIE EN VIDEOGRAFIE


Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Lisanne van der Ploeg

lisanne van der ploeg fotografie en videografie

Jullie hebben trouwplannen? Ontzettend leuk, van harte! Het oriënteren op een fotograaf of videograaf is dan ook een belangrijk onderdeel. Naast dat beelden een ‘wauw’ gevoel moeten oproepen, moet er natuurlijk ook een klik zijn met degene die alles mag vastleggen. Als fotograaf en videograaf vind ik dat ook ontzettend belangrijk. Mocht die klik er zijn, dan leg ik jouw bruiloft graag vast op een stijlvolle, pure en romantische manier. Mijn lichte manier van fotograferen en filmen wordt als prettig ervaren en wordt omschreven als fris, dromerig, puur, zacht en licht. Ook sprookjesachtig! Daarnaast ben ik veelal op de achtergrond aanwezig waardoor spontane en ongedwongen beelden gegarandeerd zijn. Niks geforceerd of in scene gezet, het is zoals het is. De sfeer, emoties en alle mooie details wil ik graag vastleggen omdat dit soort dingen vaak worden vergeten. Hoe bijzonder is het om alles terug te kunnen zien op foto of video? Ik kijk als foto- en videograaf ook naar het bruidspaar: wat past bij jullie? Ik wil jullie vastleggen zoals jullie zijn. Het is jullie dag!

Mocht je denken: hé, wat een prachtige stijl, ik ben nieuwsgierig: laat even weten wanneer je trouwt, hoe lang je fotografie of videografie op je bruiloft wil en waar alles plaats gaat vinden. Dan maak ik een offerte op maat. Het fijne bij mij is dat je geen verplichte afname van aantal uren of pakketten moet kiezen. Ik maak een offerte op maat en mocht die offerte jullie aanspreken, plannen we een vrijblijvende kennismaking in. Niks moet, alles mag!

Mijn doel is om een resultaat te creëren waar we beide ontzettend blij mee zijn. Wie weet tot snel!

 

 

 

 

Wat vinden anderen van LISANNE VAN DER PLOEG FOTOGRAFIE EN VIDEOGRAFIE?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Lisanne Van Der Ploeg Fotografie En Videografie: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
03-12-2020
Martin en Simone schrijft het volgende:
De communicatie verliep super soepel; Ze is makkelijk om contact mee te krijgen en reageert snel, ook denkt ze heel fijn mee! door omstandigheden moesten we onze bruiloft verzetten, gelukkig was dat geen probleem. En wat waren we blij dat ze er bij was! Ook al was onze trouwdag pas de eerste keer dat we haar in levende lijve zagen, we hadden het gevoel dat we haar al heel lang kenden. We hebben vandaag onze video's ontvangen, en wauw, wat heeft ze de sfeer mooi gevangen! Echt prachtig! Ze weet echt wat ze doet en doet dat heel erg goed.
-
+ Goede communicatie, denkt mee, flexibel en heel sociaal.


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN