Live muziek tijdens de ceremonie 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 5 oktober 2016

In de prachtige ridderzaal van het sprookjesachtige slot Moermond in Renesse tijdens een mooie dag in augustus gaf een stralend bruidspaar elkaar het ja-woord. Het waren de perfecte ingrediënten voor een trouwdag die zo uit een sprookjesboek zou kunnen komen. Danny en Joëlle keken al anderhalf jaar uit naar hun dag.

Luizter

 

‘Birds flying high, you know how I feel…..’

Daar kwam Danny trots met zijn moeder aan de arm naar voren gelopen. Iedereen begreep heel goed hoe hij zich voelde. Enkele ogenblikken verwijderd van het ja-woord wat hij aan zijn Joëlle zou gaan geven. Vooraan, door de ambtenaar ontvangen, draaide hij zich om en nadat de piano, de laatste klanken van ‘Feeling good’ liet horen, werd ‘A thousand years’ ingezet, waarop Joëlle samen met haar vader naar haar Danny kwam gelopen.

Een emotioneel moment, waarop een vader de zorg voor zijn dochter overdraagt aan haar aanstaande man. Sommige ‘maids of honour’, die allen dezelfde prachtige zalm kleurige jurken droegen, pinkten een traantje weg.

Het stralende paar nam plaats op de stoelen, en de ambtenaar van de gemeente Schouwen-Duiveland heette ze van harte welkom. Nadat op een mooie manier verwoord is hoe ze elkaar hebben leren kennen en wat ze samen al hebben beleefd, werd het tijd voor het ja-woord en het uitwisselen van de ringen. Daarna was het moment voor ‘Ik hoor bij jou’ van Marco Borsato aangebroken. ‘…. Met alles wat ik ben, kies ik vandaag voor jou…..’ Hoe toepasselijk kan een lied zijn, op zo’n moment.

Terwijl de getuigen werden uitgenodigd om de trouwakte te ondertekenen, werd er ‘Mag ik dan bij jou’ gespeeld waarmee heel symbolisch de getuigen aangeven dat er, mocht het nodig zijn, altijd een plekje voor Danny en Joëlle zal zijn, waar ze kunnen schuilen.

Luizter

 

Toen de ambtenaar haar handtekening onder de akte zette, zorgde Luizter voor een mooie afronding van het nummer.

Nu was het echt!! Man en vrouw, door het huwelijk aan elkaar verbonden. Tijd om dit te gaan vieren. Met een eigen versie van ‘Isn’t she lovely’ die door Luizter tot ‘Aren’t they lovely’ was aangepast.

Luizter

 

Tijdens de receptie konden de gasten genieten van een lekkere bruidstaart en een prachtige feel good- tafel waar prosecco, met heerlijk vers fruit gecombineerd kon worden, dit allemaal onder de klanken van prachtige live muziek.

Ook tijdens het diner zorgde Luizter voor live achtergrondmuziek die als een warme deken over de mensen heen lag. Ter nagedachtenis aan de oma van de bruid, speelde Luizter een speciaal verzoeknummer. Zo was oma er toch een beetje bij.

Wil je ook sfeervolle live muziek tijdens je bruiloft? Kijk dan op de website van Luizter en ontdek de mogelijkheden. 

 

‘Jullie maakten onze dag compleet’ - Joëlle en Danny

Luizter

fotografie door: Peter Geluk Fotografie  

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,8 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN