Live painting by Peggy van Gurp

Burgemeester Aartslaan 33 | 5571TR | Bergeijk | 06-12925185 | peggyvangurp@hotmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Peggy van Gurp

Live painting by Peggy van Gurp

Live painting door kunstenares Peggy van Gurp op je bruiloft is entertainment voor de gasten en voor jullie zelf een uniek en hip schilderij als blijvende herinnering aan jullie mooiste dag. Leuk om te krijgen, maar ook om te geven als je zelf iemand kent die gaat trouwen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan en kijkje op de website voor vele voorbeelden, live painting kosten en informatie www.peggyvangurp.nl

Wat vinden anderen van Live painting by Peggy van Gurp?

Informatie op de website: 4.8
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 4.8
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Live Painting By Peggy Van Gurp: 5 / 5 gebaseerd op 4 stem(men)
2017-01-24
Marlon schrijft het volgende:
Onze ervaring met Peggy is vanaf het allereerste mailtje tot aan het schilderij in een woord super! Peggy kwam bij ons 's avonds op de bruiloft schilderen. En wat met een groot leeg wit doek begon eindige gedurende het feest in een kleurrijk schilderij met al onze wensen er in verwerkt.
-
+
2017-01-23
Anouk van de Ven schrijft het volgende:
Wij zijn erg enthousiast en trots. Ik heb altijd geroepen dat ik Peggy op mijn bruiloft wilde hebben om een uniek schilderij te laten schilderen van onze grote dag en deze droom is uitgekomen. De gasten wisten niet wat ze zagen toen ze binnenkwamen.. Iedereen stond er versteld van dat Peggy zo'n mooi schilderij live kon maken met dat feestgeruis op de achtergrond. Het hangt in de huiskamer en iedere dag kijken we er tevreden naar, ook ons bezoek staan er vol bewondering naar te kijken. Bedankt Peggy!!!
-
+ + Je eigen weg vinden tussen al dat feestgeruis + Je creatieve idee
2017-01-23
Moniek schrijft het volgende:
Peggy heeft een prachtig schilderij voor ons gemaakt. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze op eigen wijze vastgelegd op het doek. Het is erg leuk om te zien hoe ze het live cre
-
+ Je enthousiasme en creativiteit
2017-01-22
Lale Rommerts schrijft het volgende:
Lieve Peggy, we vonden het zo super tof dat je op onze dag aanwezig was en dat je een geweldig schilderij hebt gemaakt van de ceremonie. Al onze wensen nam je mee in het schilderen, maar het werd zelfs nog veel mooier en gaver dan we hadden gedacht en gehoopt. Ondertussen hangt het al een tijdje boven de bank en met veel plezier kijken we er nog elke dag naar. Vooral in het begin zagen we steeds weer een leuk nieuw detail. Echt een hele toffe aandenken aan onze dag. Ook reageerden onze gasten echt heel enthousiast en kwamen ze vaak even bij jou kijken. Het was echt heel leuk om jou erbij te hebben. Ik zou iedereen die twijfelt willen zeggen: gewoon doen! Of vraag het cadeau!
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN