Lola Cuello

Planetenlaan 15 | 3712 XS | Huis Ter Heide | 06-28971026 | info@lolacuello.com | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Lola Cuello

Lola Cuello

Eindelijk is het zo ver... jullie gaan trouwen! Wij van Lola Cuello snappen dat bij deze zo bijzondere en speciale dag ook een speciale schitterende jurk hoort en die ontwerpen en maken wij graag voor jou!

 

Vrijblijvende afspraak

Op onze website kun je een vrijblijvende afspraak maken, tijdens deze eerste afspraak zal Lola een schets voor je maken en jouw ideeën en wensen doorspreken, we zullen wat stoffen bekijken en je persoonlijk advies geven over de soort jurk die het beste op jouw lichaam aansluit.


Jouw droomjurk!

Besluit jij na aanleiding van dit gesprek om jouw droomjurk door ons te laten ontwerpen dan zullen wij samen met jou een nieuwe afspraak inplannen om jouw maten op te meten. Vanaf dat moment zullen wij er alles aan doen dat jij jouw droomjurk in een korte tijd in je bezit hebt!

Voor ons is niets te gek, wij kunnen altijd iets maken passend bij jouw budget want, haute couture hoeft niet altijd duur te zijn, je kunt het zo gek maken als jezelf wilt. Ook voor de moeder van de bruid en de bruidsmeisjes staan wij dag en nacht klaar!


Tot snel bij Lola Cuello!!

Wat vinden anderen van Lola Cuello?

Lola Cuello heeft nog geen beoordelingen.Wij verkopen o.a.:Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN