Lommerrijk

Straatweg 99 | 3054AB | Rotterdam | 010-4220011 | info@lommerrijk.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Esmee Rath

Lommerrijk

Trouwen aan het water én in de natuur? Dan ben je bij Lommerrijk in Rotterdam aan het juiste adres! Deze prachtige trouwlocatie ligt aan de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg en wordt omringd door eeuwenoude kastanjebomen.

Bij Lommerrijk wordt er alles aan gedaan om al jouw huwelijksdromen waar te maken. Je maakt een spectaculaire entree via het water, zegt 'I do' met de kabbelende plas en de groene omgeving als schitterende backdrop en laat het weer een buitenbruiloft helaas niet toe? Don't panic, want hier hebben ze zes verschillende ruimtes, waardoor je elk gedeelte van de dag ergens anders kunt vieren: de ceremonie, receptie, (walking) dinner en een knalfeest als afsluiter! Elke zaal heeft een andere uitstraling en het interieur wordt bovendien regelmatig aangepast aan de laatste trends. Zo is begin 2021 de nieuwe uitstraling van de begane grond doorgevoerd op de bovenetage!

Open avond voor bruidsparen op woensdag 28 augustus

Regelmatig organiseert Lommerrijk een open dag/ avond voor bruidsparen. Een mooie gelegenheid om eens vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden die Lommerrijk biedt voor uw huwelijksdag! Voor een open dag/ avond richten we onze ruimten in alsof de trouwceremonie, diner, receptie of het trouwfeest elk moment kan beginnen.

Wanneer is de ”open avond”?

De eerstvolgende open avond staat gepland op woensdag 28 augustus 2024. Aanmelden kan dmv een mail naar; info@lommerrijk.nl

 

Wat vinden anderen van Lommerrijk?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Lommerrijk: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2016-10-14
Mariska Kwant schrijft het volgende:
Wij zijn hier op 20 augustus getrouwd en het haf niet mooier kunnen zijn. Aankomst op de boot, ceremonie in de terrasdak, receptie, diner, feest. De perfecte locatie om de hele dag te zijn. Super service, super personeel. In 1 woord: geweldig en een aanrader voor ieder bruidspaar!!!!
- Geen
+ Personeel, service, gastvrijheid, behulpzaam


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN