Loos Luna - Vrouwelijke DJ

| | Amsterdam | +316 23 34 45 28 | info@loosluna.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Laurence Losekoot

Loos Luna - Vrouwelijke DJ

Ik ben Loos luna, een vrouwelijke all-round DJ en draai graag op jullie bruiloft. Ik voel feilloos de behoefte en energie van het publiek aan. En ben enthousiast, goedlachs en ik heb een bruisende persoonlijkheid.

Als Loos Luna heb ik veel ervaring in het draaien van all-round muziek voor jong én oud. Ik weet inmiddels wat wel of niet aanslaat en mijn muziekrepertoire is erg breed.

Zo kijk ik altijd goed naar hoe het publiek reageert op bepaalde genres en indien nodig, schakel ik direct.

Van te voren bespreken wij van A tot Z jullie wensen en verwachtingen.

Ik weet echt een knalfeest van jullie bruiloft te maken en ik vind het belangrijk dat jullie, maar ook jullie gasten, nog lang zullen napraten over de onvergetelijke feestavond.

Ook besteed ik extra aandacht aan mijn uiterlijk; de DJ mag er ook wel feestelijk uitzien!

Wil je graag kennis met mij maken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier hier op deze pagina of neem contact op via info@loosluna.com.

Wat vinden anderen van Loos Luna - Vrouwelijke DJ?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Loos Luna: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
2022-12-16
Nico & Maxime schrijft het volgende:
Wat heb je er voor ons een ongelofelijk mooi en leuk feest van gemaakt! Wij hebben een onvergetelijke dag gehad! De muziek was precies volgens onze wensen en de hele avond was één groot feest! De sfeer was perfect! Alleen maar complimenten! Je bent naast een super DJ ook een heel fijn mooi mens! Ps. De package deal met je broer (videograaf) was top! Enorm blij met alles!
- geen
+ alles
2022-12-16
Maxime & Martijn schrijft het volgende:
Afgelopen juli onze mooiste dag van ons leven mogen vieren. Ook dankzij, jou, Loos. Vanaf het begin voelde het warm en vertrouwd. De persoonlijke aandacht en care om het voor ons zo goed mogelijk te regelen was meteen aanwezig. We hebben jou vrij gelaten betreft nummers, maar konden wel heel goed ons smaak voor muziek aangeven. Enof je hier naar geluisterd hebt; van begin tot het eind was de dansvloer gevuld met gasten in alle leeftijden, jong tot oud. Grootste compliment van de gasten: "We hebben sinds jaaaaren niet meer zoveel op de dansvloer gestaan als die avond". GENOTEN, met hoofdletters, van de muziek maar ook van de performance. Jouw styling, jouw energie alles klopte en het was waanzinnig. Eerste volgende keer dat we weer iets te vieren hebben, zakelijk of privé, zullen we jou weer benaderen.
- geen
+ alles klopte!


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN