Lopke Fotografie

Tulpenstraat 75 | 4818 GT | Breda | 06-24199949 | info@lopke.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Lopke van de Reijt

Lopke Fotografie

Ik ben Lopke en ik vind het heerlijk om mooie momenten te mogen zien, die vast te leggen, mensen te leren kennen en blij te mogen maken.

Dit is de reden waarom ik o.a. Bruidsfotograaf ben geworden.


Mijn kracht is me goed te kunnen verplaatsen in anderen. Door me volledig open op te stellen, de tijd te nemen ( voor, tijdens en na de bruiloft ), perfect voor te bereiden, ontstaat er vertrouwen en dat is o.a. terug te zien in mijn beelden.

Ik fotografeer bruiloften in Breda en omstreken, van binnen tot buitenland.

Mijn fotografie is reportage gericht, dus ik leg de momenten vast die er zijn en natuurlijk de momenten die jullie ook graag willen.


De kosten voor de fotografie van een bruiloft, zijn verdeeld in 3 delen. U bepaald hoeveel uren fotografie, aantal digitale foto’s en of u een eventueel Foto Album zou willen. Zo kunt u de kosten in eigen hand houden.

Als u vragen heeft, een kostenoverzicht of een volledige werkwijze zou willen, mail dan naar: info@lopke.nl of bel 06-241 999 49. Dan zal ik u vrijblijvend informatie toesturen.

Als u het prettig vind om af te spreken, kan dat natuurlijk ook. Dat kan bij mij op kantoor, maar ik kom ook graag bij u thuis, net wat u prettig vind.


Ik hoor u graag.


Met vriendelijke groet Lopke, LOPKE FOTOGRAFIE 

Wat vinden anderen van Lopke Fotografie?

Lopke Fotografie heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN