Love and Marriage Beurs Breda en Rotterdam

Claimy Anthonissen
Claimy Anthonissen 6 oktober 2017

Wow, wat was de aftrap van het beursseizoen 2017 - 2018 in Utrecht fantastisch. Heb je 'm gemist? Niet getreurd! We zijn dit jaar nog in Breda op 21 en 22 oktober en in Rotterdam op 28 en 29 oktober 2017. 

Love and Marriage Beurs Breda

Datum: 21 en 22 oktober 2017 van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie: Breepark Breda

Tickets: klik hier!

Terug naar waar we ooit begonnen zijn! De allereerste Love and Marriage Beurs was in Breda. Op een gegeven moment waren er zo veel enthousiaste standhouders, dat we deze niet meer konden plaatsen in Breda. Met de komst van Breepark is deze mogelijkheid er wel weer en we zijn enorm blij om terug te zijn. Ook fijn voor bruidsparen die uit België komen, Breda is natuurlijk vanuit daar makkelijk te bereiken. 

love and marriage beurs breda rotterdam van nelle breepark

Credits: Nienke van Denderen Photography

Love and Marriage Beurs Rotterdam

Datum: 28 en 29 oktober 2017 van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie: van Nelle Fabriek 

Tickets: klik hier!

In Rotterdam is de Love and Marriage Beurs natuurlijk al jaren, maar nog niet op deze fantastische locatie. In januari hebben we de eerste editie gehad in de van Nelle Fabriek en jeetje, wat past dit perfect bij de beurs! Het is een fantastische locatie waardoor de stands van de standhouders nog mooier uitkomen. 

 love and marriage beurs breda rotterdam van nelle breepark

Credits: Nienke van Denderen Photography

Maar, wat is de Love and Marriage Beurs nu eigenlijk?

Hét grootste trouwevent van Nederland. Alles, oké, misschien niet alles, maar wel heel veel dat met trouwen te maken heeft vindt je op het event. De laatste trends, de nieuwste producten, de leukste leveranciers, de mooiste jurken én een gave catwalkshow. Wat wil je nog meer? We begrijpen heel goed dat er heel veel op je af komt als je net ten huwelijk gevraagd bent. Op de Love and Marriage Beurs vind je alle leuke bedrijven onder één dak, jouw droombruiloft plannen is zo een piece of cake.

love and marriage beurs breda rotterdam van nelle breepark

Credits: Nienke van Denderen Photography

Korting Love and Marriage Beurs 

Koop snel je kaartje, mét korting op Trouwplannen.nl. Bij een bezoek aan de Love and Marriage Beurs krijg je ook nog eens het Trouwplannen Magazine (t.w.v. €8,95) helemaal gratis!

Bestel hier je tickets voor Love and Marriage met korting!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Love and marriage beurs breda rotterdam: 4,3 / 5 gebaseerd op 4 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN