• Love and Marriage Martiniplaza Groningen
 • Love and Marriage Martiniplaza Groningen
 • Love and Marriage Martiniplaza Groningen

Love and Marriage Beurs

Martiniplaza Groningen
3 & 4 februari 2018

10:00 - 17:00Bestel snel je ticket voor het grootste trouwevent van Noord Nederland en zelfs van heel Nederland. Ruim 70 vendors, een XL catwalk in een waanzinnig toffe setting, GREAT FOOD en nog heel veel meer! Leuk om te weten dat 93% van de bruidsparen, de Love and Marriage Beurs aanbeveelt aan andere bruidsparen. Zij geven hun dagje uit een dikke 8 en laten zich gemiddeld meer dan 4 uur inspireren en informeren op de beurs.

Martiniplaza Groningen
Leonard Springerlaan 2 (Expo 1)
9727 KB Groningen

  Showtijden Martiniplaza Groningen

  11.00 uur | Nationale WeddingShow Show 1

  12.15 uur | Nationale WeddingShow Show 2

  14.00 uur | Nationale WeddingShow Show 1

  15.30 uur | Nationale WeddingShow Show 2


  Extra activiteiten

  Salseromboka Dancing Centre verzorgt op beide dagen een dansdemonstratie om 13.00 uur op het podium van het bruidsmodetheater. Hier laten zij verschillende soorten openingsdansen zien voor bruidsparen om hun feest mee te beginnen.

  In de stand van Nienke van Kasteel- Familiedrukwerk kun je de volgende workshop doen: “HandLettering voor het adresseren van je trouwpost”. Deze workshop is van 13.00 tot 14.00 en kost € 10,- per persoon (inclusief materialen). Er is per dag ruimte voor maximaal 8 personen en je kunt je opgeven bij de info-balie bij de entree van de beurs.

  Waarom naar de Love and Marriage Beurs Martiniplaza Groningen gaan?

  Wedsy straat

  Alles handmade only:
  shoppen, shoppen, shoppen!

  Trouwplannen Huis

  The place to be, waar bloggers en vloggers welkom zijn! Volg er een workshop, ontmoet de redactie van het Trouwplannen Jaarboek, stel al jouw vragen en doe volop inspiratie op.

  Gratis Trouwplannen Magazine

  245 Pagina's boordevol inspiratie voor jullie bruiloft vind je in het allerleukste trouwmagazine. Op de beurs krijg je hem van ons cadeau!

  Styling Huis

  Op iedere beurs zie je direct bij binnenkomst het Weddingdeco Huis. Inspiratie, informatie & shoppen!

  TE LEUK TROUWEN

  We zijn zó blij met de samenwerking met TE LEUK TROUWEN.

  Catwalkshow

  Meerdere keren per dag kunnen jullie genieten van de catwalkshow met de mooiste merken van de beste heren- en bruidsmodezaken.

  Deelnemers

  Wij zijn fan van trouwen en hebben op de Love and Marriage Beurs alleen de beste en leukste bedrijven geselecteerd die dat ook zijn.

  Foodtruck cafe

  Begin de dag goed met de lekkerste koffie in het foodtruck café.

  Gezellig event

  We maken er één groot feest van. Het voelt alsof je bruiloft al een beetje is begonnen.

  Wat zeggen de bezoekers?

  "Gezelligheid & veel inspiratie" "Lekker snuffelen en ideeën opdoen" "Overweldigend" "Hoop originele ideeën opgedaan" "Top ervaringen aan over gehouden" "Nu weten we wat we allemaal moeten voorbereiden" "Waanzinnige plek om informatie op te doen" "Wij zijn in de stemming gekomen!"

  Follow us on Instagram

  TROUWPLANNEN