Love and Marriage beurs Utrecht maart 2018

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 9 maart 2018

Het is bijna tijd voor de aller leukste trouwbeurs van het jaar, de  Love and Marriage beurs, die dit jaar plaats zal vinden op 17 en 18 maart. Dit jaar op een andere locatie dan dat jullie gewend zijn, namelijk in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Dit is een prachtige locatie met eindeloze mogelijkheden voor events. Met de prachtige lichtinval van buiten en de mooie details van een oude fabriek van binnen, is dit echt een top locatie om een evenement als deze te houden.

werkspoorkathedraal

foto credits: Studio Phylicia


De Nationale WeddingShow

Zoals bij iedere editie is er ook in Utrecht weer de Nationale WeddingShow. Dé show op het gebied van bruidsmode die jij echt niet mag missen. Nee, écht niet! Alle bekende bruidsmodemerken zijn hier te zien en showen de nieuwste collecties. Van strapless tot lange mouw en van prinsessenjurk tot nauwsluitend. We hebben deze keer weer 2 shows. Allebei net zo leuk en allebei een must see.

Show 1: Iedere dag om 11.00 en 14.00 uur
Show 2: Iedere dag om 12.15 en 15.30 uur

Nationale WeddingShow


De tofste deelnemers

Wij zijn fan van trouwen en hebben de állerleukste deelnemers op de beurs. Perfect voor jou om de leukste bedrijven voor jullie bruiloft te spotten. Van weddingplanner tot herenmode en van de leukste stylingitems tot heerlijke sweets. Alle deelnemende bedrijven check je hier

love and marriage


De grootste Wedsy straat

In Utrecht hebben we de grootste wedsy straat van alle beurzen. Een straatje vol leuke huisjes, gevuld met handmade producten. Bijzonder, uniek en spreciaal voor jullie gemaakt. Denk hierbij aan taarttoppers, een kledinghanger met jouw toekomstige naam, bladconfetti en nog veel meer leuke producten. 

 Wedsy love & marriage


Gratis magazine

Ken je het Trouwplannen Magazine al? Vast wel, want de nieuwe editie ligt in alle winkels in Nederland, gaat als en speer en is ook online te bestellen op Trouwplannen.nl. Echter hebben we ook een hele toffe beurseditie, die jij gratis krijgt bij een bezoek aan Love and Marriage. 245 pagina's boordevol inspiratie! 

 

Foodtrucks

Ook is er super veel lekkers te scoren op de beurs in verschillende foodtrucks. Van Koffie tot smoothies, van ijs tot zoetigheid en van tosti’s tot vega burgers. Hieronder de Foodtrucks die je kunt verwachten op de beurs:

- Vive le vin
- Rammenas
- Loopinggood
- Babes Coffee
- Koffiekoppen
- Buskruid


Go, go go! 

Yes, we snappen dat je erbij wilt zijn en niet kan wachten om je kaarten te kopen. Klik hier om je tickets te bestellen

 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Love and marriage beurs utrecht maart 2018: 4,1 / 5 gebaseerd op 9 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN