Love and Marriage Beurs Utrecht 

Claimy Anthonissen
Claimy Anthonissen 19 september 2017

Het Love and Marriage beursseizoen staat weer voor de deur! Op 30 september en 1 oktober 2017 trappen we - zoals gewoonlijk - weer af in de Jaarbeurs Utrecht. We hebben ontzettend veel leuke leveranciers geselecteerd voor jullie. Zowel uit de regio Utrecht, als landelijke partijen. Daarnaast showen we de mooiste trouwjurken tijdens de Nationale WeddingShow is en is er nog véél meer leuks te beleven. Scoor nog snel je tickets en lees mee om te zien wat er zoal te beleven valt. 

Wedsy straat

Twee jaar geleden zijn we begonnen met het wedsy plein, maar door het succes hebben we daar een straat van gemaakt. Zeven fantastische bedrijven met handmade producten showen wat ze kunnen én bij veel kun je ook direct shoppen. 

trouwbeurs love and marriage stand 2017 2018 utrecht

Trouwplannen Huis

De plek waar vloggers en bloggers zich zullen verzamelen op de beurs. Ook de redactie van het Trouwplannen Jaarboek zal het gehele weekend aanwezig zijn. Stel al jouw vragen (ze weten letterlijk álles!) en doe volop inspiratie op. 

trouwbeurs blogger vlogger trouwen

Gratis beursmagazine

Over het Trouwplannen Jaarboek gesproken: vorig jaar hadden we ook een prachtig magazine in de schappen liggen en als je de Love and Marriage Beurs bezoekt, krijg je 'm cadeau van ons! De mooiste real weddings, styled shoot en nog veel meer inspiratie vind je in het magazine. 

Styling Huis

Tegenwoordig is er geen bruiloft meer zonder styling. YES! Dat vinden wij fantastisch! Het kan alleen best lastig zijn. Want hoe kies je nu een thema dat bij jullie past? Hoe laat je dat thema overal terugkomen zonder dat het te veel wordt? Kun je de gasten vragen zich op het thema te kleden? Dat soort vragen worden met liefde beantwoord in het Styling Huis van Weddingdeco! 

Catwalk show

Een hoogtepunt van de Love and Marriage Beurs, zo ook in het seizoen 2017-2018. Naast de mooiste bruidsmodewinkels, showen nu ook de tofste bruidsmodemerken hun nieuwe collecties. Je spot er de laatste trends op het gebied van trouwjurken en ziet de mooiste exemplaren voorbij komen.

trouwbeurs nationale weddingshow trouwjurk utrecht 2017 2018 love and marriage

De leukste leveranciers

Wij zijn al maanden bezig om de leukste bedrijven voor jullie te selecteren. Check hier welke leveranciers je op de Love and Marriage Beurs op 30 september en 1 oktober tegenkomt. Oja en als je het nog niet gedaan hebt, bestel meteen je tickets want ze gaan hard en dit feestje wil jij niet missen toch? 

trouwbeurs love and marriage stand 2017 2018 utrecht

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Love and marriage beurs utrecht september 2017: 3,8 / 5 gebaseerd op 4 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN