LOVE BY LOES WEDDINGPHOTOGRAPHY

Vlierstraat 61 | 5802 DC | Venray | 06-36498329 | hello@lovebyloes.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Loes Krekels

love by loes weddingphotography

Love by Loes

En Loes dat ben ik dus, een groot fan van de natuur, liefhebber van zacht natuurlijk licht en een typische nerd met mijn camera.

Het belangrijkste in het leven is volgens mij dat je gelukkig bent. Ja dat klinkt vast heel cliché. Maar ik vind het dus echt een voorrecht om aanwezig te mogen zijn op jullie mooiste dag.

Een dag vol liefde waarop iedereen vrolijk is en mooi gekleed. Een dag waarop ook ik voor heel even deel uit mag maken van jullie familie. En vooral dat laatste vind ik erg belangrijk. Als het voelt als familie durf je ook gewoon jezelf te zijn en val ik opeens helemaal niet meer op met mijn camera.

Voelen jullie een klik met mijn stijl en mij, stuur me dan een berichtje. Dan wil ik graag meer weten over jullie liefdesverhaal.

Want jullie liefde vast leggen is waar ik van hou. Dus dat is wat ik doe, Love by Loes.

Wat vinden anderen van LOVE BY LOES WEDDINGPHOTOGRAPHY?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Love By Loes Weddingphotography:  5 / 5 gebaseerd op  2 stem(men)
16-08-2017
Linda & Jeroen schrijft het volgende:
Loes heeft een fotoshoot gedaan voor ons 5-jarig huwelijksjubileum omdat wij nooit echte trouwfoto's hebben laten maken. Ze is heel relaxed en grappig en laat je op je gemak voelen voor de camera, zodat de foto's er heel natuurlijk uitzien. Zij is absoluut mijn go-to girl voor een volgende fotoshoot, ik wil niemand anders meer!
16-08-2017
Arno & Eveline schrijft het volgende:
Loes heeft onze huwelijksshoot gedaan bij onze receptie. Ze kreeg veel lof van onze vrienden en familie die deze foto's later ontvingen. Iedereen vond t hele mooie foto's. Later hebben we foto's van ons gezin laten maken. Deze zijn ook prachtig geworden. Ze heeft goede apparatuur en de kwaliteit van de foto's is super. Kortom ik zou Loes zeker aanraden als fotograaf.


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN