Lucas Florent Troubadour

Vigiliusstraat 27 | 5046 KD | Tilburg | 06-54760179 | info@lucasflorent.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Lucas Florent

Lucas Florent Troubadour

Troubadour Lucas Florent

Mijn naam is Lucas Florent, troubadour. U bent zich aan het oriënteren op uw huwelijksdag, waarbij u ongetwijfeld voor keuzes komt te staan.  Een geschikte locatie, een mooi menu voor het diner, of een gepaste muzikale in- of aanvulling.

Een troubadour op uw huwelijksdag geeft vaak nét  die extra sfeer, lastig te beschrijven, maar goed te beleven!  Een speciaal lied dat jullie bindt of een serenade voor de bruid óf bruidegom. Dat kan ik tijdens de ceremonie, receptie of het diner.  Meestal word ik gevraagd om  tussen de gangen van het diner de gasten te vermaken. Ook zorg ik vaak voor een muzikale ontvangst. Vele bruiloften en andere feesten heb ik opgeluisterd met mijn middeleeuwse  ballades, zwoele serenades, dorstige drinkliederen en 21 e-eeuwse gezellige meezingers!

Voor meer informatie, tarieven en boekingen nodig ik u uit om mijn website te bezoeken.

http://www.lucasflorent.nl

Voor een complete indruk, kijk hier::

http://www.youtube.com/troubadourluc

Wat vinden anderen van Lucas Florent Troubadour?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Lucas Florent Troubadour: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2017-08-07
Danny & Sylvia schrijft het volgende:
Lucas Florent heeft als troubadour op ons huwelijksfeest opgeluisterd, en we kunnen met volle overtuiging zeggen dat dit een van onze beste keuzes ooit is geweest. Hij heeft een uitgebreid repertoire en een mooie thematische outfit en luit. Hij leeft zich volledig in in de sfeer van de middeleeuwen en heeft zich een hele namiddag en avond voor de volle 100% gegeven. De kinderen waren gebiologeerd door zijn verhalen en zang, en de volwassen aanwezigen sterk onder de indruk van zijn kunnen en overgave. Iedereen was dolenthousiast over "De Troubadour".
- geen
+ * zeer uitgebreid repertoire (zang en verhaal, voor jong en oud) * zeer goede stem en begenadigd luitspeler * je voelt je werkelijk in de 16e eeuw


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN