Lucky Photobooth

Korte Kopermolenweg 1 | 8161 RL | Epe | 06-40206042 | info@luckyphotobooth.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Jeremy & Abi

Lucky Photobooth

Welkom bij Lucky Photobooth!

Uw Fotohok / Photobooth verhuur voor alle feesten, partijen en bruiloften. Wij verhuren niet alleen regionaal, maar door het hele land.
Het enige verschil is dat een Fotohok zonder gordijntjes is en bij een Photobooth heb je meer privacy.
Voor de rest krijgen jullie dezelfde faciliteiten. Onze ovaal vormige Photobooth is uniek en het is vrij groot. Er kunnen zelfs 6 personen tegelijk in.

Wij zorgen voor alles rondom de Fotohok / Photobooth, van leuke ontwerpen tot een fijne opbouw en een representatieve host die de hele avond aanwezig is om iedereen te begeleiden bij het maken van de leukste foto's. Alles voor u georganiseerd van A-Z, dus geen omkijken naar!

Onze Fotohok / Photobooth is in te zetten bij:
– Bruiloften
– Bedrijfsfeesten
– Verjaardagen
– Evenementen en beurzen
– Voor alles wat u zich maar kunt bedenken….

Dit zit altijd bij ons in het pakket:
- Professioneel foto ontwerp incl. Logo’s (o.a. van sponsoren), teksten en achtergrond
- Onbeperkt foto’s maken en printen
- Dubbel prints smal formaat 5x15 cm (1 voor de gasten en 1 voor het gastenboek)
- Hoogwaardig kwaliteit foto’s
- Representatieve host(‘ss) die alles rondom de photobooth regelt.
Opbouw, afbouw, vriendelijke assistentie bij het maken van de foto’s, software en apparatuur
- Fotokist met de leukste foto accessoires, photoprops.
- Foto’s worden binnen 24 uur online op de site gezet en indien gewenst worden de foto’s beveiligd
met inloggegevens.
- Gebruik maken van greenscreen.
Wij zijn betrouwbare partner en leveren beste service.

Fotohok als Photobooth kunnen wij ook laten bestickeren.
Onze Fotohok / Photobooth zijn zeer geschikt om je merk te promoten. Of het nu gaat om lanceren van nieuwe producten of het promoten van een bestaand product. Wij helpen je graag om het product aan de man te helpen.
Kom met je eigen ontwerp of laat je helpen door onze professionele grafisch designer. Alles is mogelijk en wij doen dit altijd in overleg.
Het fotohok / photobooth met eigen logo of geheel in eigen huisstijl bekleden behoort tot de mogelijkheid. U levert ons een ontwerp en wij zullen ervoor zorgen dat de fotohok / photobooth wordt bestickerd.

Voldoet bovenstaande nog niet aan uw wensen? GEEN probleem, Lucky Photobooth wilt graag aan bijdrage geven tot een perfecte en succesvolle event.

Optioneel:
– Extra uur/uren de photobooth huren
U kunt de Lucky photobooth huren zo lang u wilt, al is er voor een dag of een week.
– Dubbele prints (briefkaart formaat 10x15 cm)

Heeft nog vragen c.q. opmerkingen neem geheel vrijblijvend contact op!

 

Wat vinden anderen van Lucky Photobooth?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Lucky Photobooth: 5 / 5 gebaseerd op 9 stem(men)
2021-01-13
Rabobank Salland schrijft het volgende:
Voor de finaleavond van Hart voor Salland, onze jaarlijkse clubkas actie hebben wij een photobooth gehuurd. De communicatie vooraf was duidelijk en heel erg snel. Alles wordt netjes geregeld en afgestemd. Op het event zelf hebben we er geen omkijken naar gehad. De photobooth wordt volledig opgebouwd en weer afgebroken. Er zijn leuke attributen beschikbaar en de foto's waren de volgende dag meteen online beschikbaar voor iedereen. We gaan de photobooth zeker nog een keer inhuren!
-
+
2021-01-13
Open Makelaars schrijft het volgende:
Leuke photobooth, echt een grappige gadget tijdens ons centrumfeest. De booth was super snel opgezet en er konden direct foto's gemaakt worden! Ontzettend leuk dat men de foto's meteen mee naar huis kon nemen! Onze klanten én de medewerkers van ons kantoor hebben er erg veel plezier mee gehad! Aanrader!
-
+
2021-01-13
Introductiecommissie sv Perikles schrijft het volgende:
Minder dan een week van tevoren Lucky Photobooth gehuurd voor introductieweekend studievereniging in Epe. Samenwerking was bijzonder snel en behulpzaam. De ontworpen fotostrips waren een groot succes en achteraf veel enthousiaste reacties van de deelnemers ontvangen. Zeker een aanrader!
-
+
2021-01-13
Pharmaline schrijft het volgende:
Lucky Photobooth was een fantastische bijdrage aan ons personeelsfeest. Iedereen heeft met veel plezier gebruik gemaakt van de Photobooth en het geheel leverde hilarische taferelen op. Alle afspraken zijn nagekomen en beloftes waargemaakt, ook de host was zeer professioneel en gaf op een prettige en geduldige manier uitleg; hij had er zelf ook duidelijk plezier in. De fysieke en digitale foto's leverde een mooi resultaat van erg goede kwaliteit. Al met al een mooi concept en absolute aanrader op elk feest. Bedankt! Pharmaline GMP Bereidingsapotheek.
-
+
2021-01-13
Paul & Ilonka schrijft het volgende:
Jullie waren aanwezig op ons 25-jarig huwelijksfeest en het was helemaal TOP! Prima geregeld en het gaf veel lol!
-
+
2021-01-13
Lisanne van de Graaf schrijft het volgende:
Was helemaal fantastisch!! Wat een unieke en onvergetelijke toevoeging op ons bruiloftsfeest!! Gasten waren ook super enthousiast! We kunnen dit iedereen (met klem!!) aanraden! Aardige hostesses ook!
-
+
2021-01-13
K.G.K schrijft het volgende:
Bruiloft alweer bijna 2 jaar geleden.. we hadden ook via dit bedrijf een photobooth op onze bruiloft en het was echt een succes!! Nog steeds kijk ik af en toe alle leuke fotos terug. Top bedrijf, goeie service!! Eigenlijks is de fotobooth op elke bruiloft onmisbaar ;)
-
+
2021-01-13
Bünyamin en Nariç schrijft het volgende:
We hadden een onwijs fijne bruiloft gehad en leuke foto's gekregen van luckyphotobooth. Alles stond op tijd klaar en de eigenaren waren heel vriendelijk, vrolijk en erg behulpzaam. Zeker een aanrader!
-
+
2021-01-13
Suzanne schrijft het volgende:
Op ons trouwfeest hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. Dit was een groot succes! Het is een leuke herinnering voor iedereen aan deze avond en ook gelijk een bedankje aan onze kant. Het gastenboek is daarnaast een leuk aandenken voor ons. Het contact met Lucky Photobooth was prettig, ze reageren snel en denken goed mee over het ontwerp. Op de avond zelf was Luuk aanwezig, ook daar kregen we van de gasten erg leuke reacties over. Hij heeft aanvullend nog foto's gemaakt wat ook weer een erg leuk en onverwacht aandenken is. Kortom, ik zou iedereen aanraden om Lucky Photobooth in te huren voor een feest!
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN