Lux Visual Storytellers

Jacob Obrechtstraat 9-H | 1071KD | Amsterdam | +32 478254679 | info@luxvisualstorytellers.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Lux Visual Storytellers

Lux Visual Storytellers

"Lux Visual Storytellers brengt met heel veel liefde en enthousiasme jullie magische dag in beeld. De grootse highlights of the day maar ook de kleine, subtiele, ontroerende, grappige momenten tussendoor. 
We omarmen het samenspel van licht en schaduw, vangen oprechte emoties, vereeuwigen elke versiering of detail dat jullie feest zo bijzonder maakt. Of je nu kiest voor een romantische, boho, edgy, minimalistische of excentrieke bruiloft, wij zorgen ervoor dat op elk beeld jullie unieke persoonlijkheid afstraalt.

Wij zijn meer dan alleen jullie fotograaf. We begeleiden jullie, helpen jullie waar nodig, creëren een ontspannen sfeer. Kortom we zijn jullie partners in crime voor één dag en maken er samen iets onvergetelijks van. Jullie hoeven alleen maar te feesten, te genieten en 'ja' te zeggen!"

FOTOGRAFIE & FILM

Trouwen jullie grandioos of eerder minimalistisch? Elk verhaal is uniek. Jullie bijzondere dag zeer persoonlijk aanpakken is dan ook vanzelfsprekend. LUX Visual Storytellers biedt zowel Fotografie als Film aan. Alles is bespreekbaar in een eerste vrijblijvend gesprek. Zo kunnen jullie ons beter leren kennen en krijgen jullie zicht op LUX Visual Storytellers' manier van werken. Contacteer LUX Visual Storytellers via het contactformulier rechts op deze pagina voor een extra snelle behandeling van je vraag. Dan zoeken jullie samen naar het ideale moment om van start te gaan met het vormgeven van jullie verhaal.

OPTIONEEL VOOR TROUWERS

Gebruik een slideshow of een korte movietrailer om te pronken tijdens jullie avondfeest Een originele manier om je huwelijk vast te leggen is ongetwijfeld met een drone en je geeft je huwelijksfoto's extra kleur met smoke bombs!

ONS LIEFDESVERHAAL....

Zeven jaar geleden werden Carolina en Maarten verliefd. Carolina viel voor Maartens charme en gezelligheid. Maarten voor Carolina’s daadkracht en creativiteit. Ook zij kozen ervoor hun liefde voor elkaar te bekrachtigen. Het werd een weelderig rustiek feest, vol gelach, ontroerende momenten en intieme geloften. Vier heerlijke kinds, Matteo, Dantes, Malena en Gia verrijkten daarna hun leven. Zo werd duidelijk hoeveel familie voor hen betekent en hoe belangrijk het is om dit samenzijn vast te leggen. Elke levensfase willen zij koesteren en later nooit vergeten hoe het vroeger was. Het verhaal van jullie liefde, de komst van een nieuwe leven... Die bijzondere momenten die je leven verdiepen, legt LUX Visual Storytellers graag voor jullie vast. Harten verwarmen is onze missie!

ACTIEF IN

LUX Visual Storytellers helpt jullie graag met het vastleggen van jullie droomhuwelijk doorheen heel Nederland & Belgie. Ze volgen jullie zelfs naar het buitenland als jullie kiezen voor een Destination Wedding.

Best off 2023.mp4 from Lux Photography on Vimeo.

Wat vinden anderen van Lux Visual Storytellers?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Lux Visual Storytellers: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2024-03-18
Louis schrijft het volgende:
Zeker een aanrader! Het voordeel is dat in vergelijking met andere fotografen, zij een heel groot team hebben waarbij je naast de fotografie “match” ook nog eens een fotograaf/fotografe krijgt die persoonlijk ook enorm goed bij ons pasten!!!
- .
+ Ze hebben net dat extraatje, dat ik miste bij veel andere fotografen!!!


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN