Made by Jantine Photography

Villa Waterviolier 21 | 5146 AL | Waalwijk | 06-27289126 | info@madebyjantinephotography.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Jantine Gronouwe

Made by Jantine Photography

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Een spannende, maar bijzondere tijd voor jullie komt eraan.

Mijn doel voor jullie is vrij simpel: een ontspannen trouwreportage maken die al jullie momenten laat zien. Ik werk graag mee om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Een dag waarbij je vele herinneringen maakt, geniet met jullie gasten maar vooral ook geniet van en met elkaar!

Voor mij is van belang dat jullie bij het bekijken van de foto’s weer helemaal teruggaan naar het moment dat de foto werd gemaakt. Dat mooie intieme moment van jullie samen tijdens de fotoshoot, het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen of jullie trouwgeloften naar elkaar toe. De traan bij jullie ouders, het dansje van oma, het ondeugende kindje tijdens de ceremonie…ongemerkt pak ik deze momenten voor jullie mee. Ik zal jullie niet vragen om in de camera te kijken, mede ook omdat ik weet hoe ongemakkelijk dat kan voelen. Kijk naar elkaar en het komt helemaal goed, dan komen de spontane momenten vanzelf. Waar nodig zal ik jullie aansturen door middel van een klein opdrachtje. 

Mijn foto’s zijn bewerkt in een kleurrijke stijl en met een mooi contrast, bij mij is een blauw pak ook echt blauw. Dit mix ik met een mooie heldere zwart/wit foto’s. Ik kies ook bewust voor deze stijl, omdat het tijdloos is. Wanneer ik nu naar mijn eigen trouwreportage terugkijk, vind ik het vooral jammer dat we voor een destijds hippe, maar absoluut geen tijdloze stijl hebben gekozen.

Inmiddels heb ik al een ruim aantal bruiloften mogen fotograferen. Maak gebruik van deze ervaring, ik help jullie graag met tips geven over de invulling van jullie dag. Tijdens onze kennismaking kijken we samen naar jullie draaiboek en waar nodig kan ik advies geven.

Wat vinden anderen van Made by Jantine Photography?

Made by Jantine Photography heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN