Magnifique Haar & Visagie

Industrieweg 12 | 5262 GJ | Vught | 085-8884405 | nscusters@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Nadia Custers

Magnifique Haar & Visagie

U gaat trouwen, wat leuk!!!

Op uw bruiloft wilt u er natuurlijk prachtig uitzien en stralen op elke foto. Naast een mooie jurk is uw make-up en kapsel heel belangrijk. Het moet heel de dag blijven zitten en het kapsel en de make-up moet bij uw passen. Hiervoor bent u bij Magnifique Haar & Visagie aan het juiste adres.

De werkwijze gaat bij Magnifque als volgt:

Allereerst maakt u een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek  bespreken we uw wensen, geef ik advies en komen we samen tot het juiste eindresultaat. Na het intakegesprek volgt een afspraak om een proefkapsel en proefmake-up te maken.

Naast een bruidskapsel en bruidsmake-up zijn er extra mogelijkheden om uw uiterlijk extra accent te geven.

• Het is mogelijk om hairextensions in uw bruidskapsel te verwerken voor de bruiloft. Ik ben  ook gespecialiseerd in het zetten van hairextensions.
• Uw kunt uw nagels laten lakken met soak off gellac.
• Uw kunt uw wenkbrauwen laten epileren en verven.

Op de “proefdag” zal ik uw wensen uitwerken en is er altijd ruimte om  veranderingen toe te passen. Het is belangrijk dat het de dag van de bruiloft helemaal naar uw zin is.

De grote dag zelf kom ik bij u aan huis om uw bruidskapsel en bruidsmake-up te verzorgen.

Wilt u dat Magnifique heel de dag tot uw beschikking is, kan dat. Ook kunt een een touche-up boeken. Dit betekend dat ik voor het eind van de dag nog een keer terug kom om uw kapsel en make-up bij te werken of te veranderen voor het grote feest.

Bruidsgasten zijn bij Magnifique ook van harte welkom voor hun haar en visagie!

Heeft u vragen bel gerust even op, 06-51785868 of kom vrijblijvend langs.

Groetjes Nadia Custers

 

Wat vinden anderen van Magnifique Haar & Visagie?

Informatie op de website: 4.5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.5
Klant is koning: 5
Magnifique Haar En Visagie: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
2017-08-07
Rachel Middelkoop- Lakerveld schrijft het volgende:
Proefkapsel- en makeup laten doen en ook de bruidshaar- en makeup. Beiden erg goed bevallen. Het was ontspannen, gezellig en ik was heel erg tevreden met het resultaat.
-
+
2016-10-20
Sandra Kateman- van Wees schrijft het volgende:
Ik heb door Nadia voor het eerst extensions in mijn haar laten plaatsen. Voor mijn bruidskapsel had ik namelijk een vlecht in gedachten en met mijn halflange en fijne haar was dat onmogelijk. De extensions heeft ze erg mooi gezet en waren niet van mijn eigen haar te onderscheiden! Ik heb haar dan ook meteen mijn bruidskapsel en make-up laten doen en ben hier erg tevreden over. Ik heb er ook erg veel complimenten over gehad! Ik voelde me echt een mooie bruid! :)
-
+ - Fijne, open en relaxte sfeer - mooie en gezellige salon - goede prijs/kwaliteit verhouding - Er word goed naar je wensen geluisterd en alles is bespreekbaar


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN