Make-Up Discovery

Zomervaagt 4 | 3829 GT | Hooglanderveen | 06-50505229 | info@make-updiscovery.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Kirsten Lejeune

Make-Up Discovery

Lieve Bruidjes,

 

Aller eerst van harte gefeliciteerd dat jullie gaan trouwen. Ontzettend leuk dat jullie mijn pagina bekijken!

 

Ik ben Kirsten Lejeune en woon in (Hooglanderveen) Amersfoort. Voor alle bruidjes die bij mij komen verzorg ik met al mijn liefde het haar en make-up. Al jou wensen probeer ik mogelijk te maken. Ik zorg voor jou wensen, zodat jij een onbezorgde dag hebt en lekker geniet. Het belangrijkste is dat jij je prachtig voelt.

Mijn slogan: Stralend de dag door

 

PROEF

Als je er voor kiest om door mij je haar en make-up te laten verzorgen, krijg je altijd zo’n 6 weken voor je grote dag een proef make-up en proef kapsel. We bespreken hier al je wensen en je kan precies vertellen wat jij wil. Samen kijken we of dit past bij het totale plaatje met je jurk. Neem vooral ook gezellig iemand mee die je kan helpen met beslissen, want vaak is dat erg lastig.

 

Daar komt de bruid…

Jhaaa…. Het is zover. Jouw dag is aangebroken. Waarschijnlijk ben je wat zenuwachtig en ik probeer er altijd voor te zorgen om die zenuwen zo goed als weg te nemen op het moment dat ik gearriveerd ben. Een belangrijk punt vind ik op tijd komen. Daarom plan ik ook altijd een half uur speling, zodat wij lekker rustig kunnen werken en zodat je dag al goed begint. Ik kom dan ook aan huis of op de locatie waar je vanuit trouwt.

 

Voor jou,

Al een aantal keren heb ik op de Love & Marriage beurs gestaan en heb ik via die weg al een aantal bruiden zeer gelukkig mogen maken.

Ik werk met het merk Golden Rose. Dit is een antiallergeen product. Zelfs de bruiden met veel allergieën die ik tot nu toe heb gehad, hebben hier geen enkel last van gehad.

Mijn intentie is om het zo persoonlijk mogelijk te maken!

 

Wat vinden anderen van Make-Up Discovery?

Make-Up Discovery heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN