Making Memories wedding & event planning

Gerrit Achterberghof 109 | 1628 VG | Hoorn | 06-15313102 | info@makingmemories.nu | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Sandra Schouten

Making Memories wedding & event planning

Waar staat Making memories wedding & event planning voor?

Mooie, memorabele bruiloften met een persoonlijke touch. Dat is waar ik voor sta. Mijn persoonlijke benadering, creativiteit en gevoel voor styling worden door mijn bruidsparen erg gewaardeerd. Ik neem jullie aan de hand en zorg ervoor dat zowel het voorbereidingstraject als de huwelijksdag zorgeloos verloopt. Samen maken we jullie bruiloft tot een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering!

 

Weddingplanning

Het organiseren van een bruiloft is een feestje, maar ook erg intensief. Het is dan ook heel begrijpelijk wanneer jullie wat hulp van een professional kunnen gebruiken. In dat geval bied ik jullie graag mijn diensten aan. Jullie huren Making Memories wedding & event planning in om (een aantal onderdelen van) de bruiloft te organiseren en jullie te ontzorgen. Uiteraard gaat alles in nauwe samenspraak met jullie als bruidspaar.

 

Ceremoniemeester

Vaak wordt een familielid of goede vriend gevraagd als ceremoniemeester. Een eervolle, maar ook zware en belastende rol. Making Memories wedding & event planning kan taken van de ceremoniemeester overnemen en als professioneel ceremoniemeester worden ingehuurd. Dit kan ook naast jullie eigen ceremoniemeester.

 

Styling

Naast de planning van jullie bruiloft kan Making Memories wedding & event planning ook de styling verzorgen. Of het nu gaat om een intieme bruiloft in jullie achtertuin of om een mooie locatiebruiloft: Met veel liefde en oog voor detail vertaal ik de wensen van jullie als bruidspaar naar een prachtige en persoonlijke styling.

 

Pakketten

Ik bied verschillende standaard pakketten aan, welke aangepast kunnen worden aan jullie wensen. De prijzen van de pakketten variëren van € 540,- tot €2.800,-. Op www.makingmemories.nu staan alle pakketten uitgebreid beschreven.

Willen jullie meer informatie om te kijken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen? Neem gerust contact op!

Wat vinden anderen van Making Memories wedding & event planning?

Making Memories wedding & event planning heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN