MARIONMEYERPHOTOGRAPHY

Burg v.d. Jagtkade 68 | 3221 CD | Hellevoetsluis | 06-48533926 | marion1967@icloud.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marion Meyer

marionmeyerphotography

Ik help bruidsparen met het vastleggen van de mooiste dag van hun leven, door stijlvolle, lichte, romantische beelden te creëeren en hiermee jullie een prachtige herinnering mee te geven voor de rest van jullie leven.
Ik hou enorm van de liefde en daarom vind ik bruidsfotografie zo ontzettend mooi, vooral de details van de jurk, de bloemen, de ringen en alles waar jullie zoveel tijd aan hebben besteed leg ik vast. Maar ook de mooie locatie, de auto en natuurlijk ook de emotionele momenten, de traan en een lach.
Daarnaast bied ik Love/engagementsshoot aan, zodat jullie alvast kunnen wennen aan mij en de camera. Hiermee voorkom je een hoop stress op jullie grote dag. En dit alles leg ik vast in een prachtig album waar jullie de rest van je leven plezier aan zullen beleven.
Een (bridal)boudoirshoot behoort ook tot de mogelijkheden. De bride to be doet er alles aan om er op haar mooist uit te zien en besteed hier veel tijd aan, ook aan de bruidslingerie, de kousen, je sluier en de mooie accessoires. Daarom is het belangrijk om ook dit vast te leggen. Jou op je mooist fotograferen, op een mooie, subtiele, tikje sensuele manier.
Dat is mijn passie; vrouwen helpen zich mooi te laten voelen en op zo’n manier te fotograferen zoals ze zichzelf nog nooit hebben gezien. Dit geldt ook voor zwangere vrouwen, ook zij mogen er zijn met hun prachtige ronde buik en je mooie decolleté. Pure vrouwelijkheid op een stijlvolle, tijdloze manier vastleggen. Dit is wat ik het allerliefste doe, vrouwen zich op en top vrouw laten voelen en je laten zien hoe mooi je bent.
Mocht je na mijn verhaal enthousiast zijn geworden, mail of bel dan even, dan kunnen we altijd in een vrijblijvend gesprek kennis maken en plannen maken voor jullie mooie dag of jou Droomshoot.
Ik hoop jullie snel te zien. Liefs Marion

Wat vinden anderen van MARIONMEYERPHOTOGRAPHY?

Informatie op de website: 4.5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Marionmeyerphotography: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
23-04-2019
Jorinde schrijft het volgende:
Geweldig! Marion heeft oog voor detail, begrijpt de wensen en heeft echt een eigen stijl. Ze is geduldig en heeft veel adviezen en initiatieven voor het maken van mooie foto's. We hebben haar aanwezigheid en foto's super ervaren op onze bruiloft. Ook voor het maken van foto's met kinderen is zij perfect! Daarnaast is zij snel in haar reactie en vooral met het resultaat! Heel fijn.
20-04-2019
Tessa schrijft het volgende:
Marion is een geweldige fotograaf die onwijs veel tijd voor je neemt. Als je opzoek bent naar kwaliteit en snelheid dan zit je sowieso goed met Marion! Daarnaast is ze onwijs gezellig waardoor je je heerlijk op je gemak voelt tijdens de fotoshoot. En dat is zeker terug te zien in alle spontane foto's!
-
+ Klantvriendelijk, sociaal, snel, kwaliteit


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN