Marjolein Vormgeving

Regentesselaan 60 | 8448 VD | Heerenveen | 085-0438040 | info@studiomarjoleinvormgeving.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marjolein de Haan

Marjolein Vormgeving

Yes, jullie gaan trouwen! Mijn naam is Marjolein en met heel veel liefde maak ik unieke ontwerpen voor trouwkaarten en bijpassend drukwerk zoals save the dates, welkomstborden, menukaarten en naamkaartjes.
 

Unieke trouwkaarten

Jullie bruiloft verdiend een unieke aankondiging. Een trouwkaart waar je verliefd op wordt! Ik hou niet van standaard, maar zoek altijd naar iets dat een ontwerp uniek maakt. Een bijzonder formaat of een speciale afwerking: daar word ik dus héél enthousiast van! Kaarten die een feestje zijn om te versturen en om te ontvangen.

Werkwijze

In de webshop van Marjolein Vormgeving kun je mijn collectie met trouwkaarten vinden die je zelf nog gemakkelijk kunt aanpassen met de editor. Denk aan de kleuren, lettertypes, achtergronden en elementen. Zo kun je een ontwerp uit de webshop helemaal samenstellen naar jullie wensen. Als je hier zelf niet uitkomt sta ik samen met mijn serviceteam voor je klaar. Van het aanpassen van formaten en het geven van tips tot het finetunen van het ontwerp. Ik help je graag zodat alles tot in de details klopt. Om jullie kaart helemaal af te maken kun je nog kiezen voor mooie extra's zoals luxe enveloppen, bijpassende sluitstickers, fotokaartjes, touw, lint, paperclips en nog veel meer. Zo maak je jullie kaart helemaal eigen!

Complete trouwhuisstijl

Ook kun je bij Marjolein Vormgeving terecht voor het ontwerpen van een complete trouwhuisstijl, zodat alles voor jullie bruiloft in één stijl is. Zo tof als alles op jullie dag bij elkaar past! Van trouwkaart tot save the date kaart, menukaarten en naamkaartjes voor bij het diner, welkomstborden, dagprogramma's en gastenboek.

Proefdruk bestellen

Als je een ontwerp hebt uitgekozen en deze naar wens is, dan kun je een proefdruk bestellen van jullie kaart. Het is heel fijn om de kaart in het echt vast te kunnen houden, zodat je de tekst en de kleuren goed kunt beoordelen. Als de proefdruk naar wens is kun je een bestelling plaatsen en dan kan het feestje beginnen! Let's send some love! 

Alle kaarten ontwerp ik met ontzettend veel liefde voor dat ene speciale moment in je leven. Mag ik jou ook helpen met een unieke trouwkaart? Je kunt me online vinden via Instagram en Pinterest voor meer tips, de nieuwste ontwerpen en een kijkje achter de schermen.

Wat vinden anderen van Marjolein Vormgeving?

Marjolein Vormgeving heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN