Martina Liana

Martina Liana

Voor de bruid die vertrouwen, glamour en onberispelijke stijl uitstraalt, is er Martina Liana – de belichaming van exquise couture bruidsdesign.

De Martiana Liana bruidsjurk collectie is bedacht door Chief Creative Officer, Martine Harris en haar internationale design team,  en is uitgegroeid tot een toonaangevende internationaal bruidsmode label.

Elke knip, elke versiering, elke behandeling van een Martina Liana trouwjurk-ontwerp wordt gemaakt met een idee in het achterhoofd: een passie om een blijvende herinnering te creëren geïllustreerd door couture vakmanschap in elke Martina Liana trouwjurk.

Je kunt het zien in de manier waarop de luxe stoffen wapperen als een bruid door het gangpad loopt. De handgemaakte pasvorm accentueert het silhouet van de bruid. De kwaliteit en detaillering zal elke gast in verbazing achterlaten en het hart van de aankomende man ontroeren.

Wanneer je voor een Martina Liana creatie kiest, draag je veel meer dan alleen een trouwjurk. Je maakt een statement. Een die de stijl, houding en de elegantie van de bruid en vrouw die je bent benadrukt. o.a. Verkrijgbaar bij:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN