Maxanel Fotografie Hoogeveen

Lindberghstraat 22d | 7903 BN | Hoogeveen | 0528-236 266 | info@maxanel.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Annet van der Reyd-Gerretsen

Maxanel Fotografie Hoogeveen

Trouwreportages

Jullie trouwerij wordt ongetwijfeld een dag om nooit meer te vergeten! Toch wil je deze unieke momenten eens opnieuw beleven door een persoonlijk trouwfotoalbum. Een professionele fotograaf weet deze unieke emoties goed in beeld te vangen. Daarnaast "belast" je geen naaste met de vraag deze foto's te maken en kan iedereen optimaal genieten.

Iedere trouwreportage een eigen verhaal

Vooraf aan jullie grote dag inventariseren wij alle wensen. Modern, lekker spontaan, aansluitend bij jullie ontmoeting, hobbies of familierelaties: wij komen exact tegemoet aan alle wensen, om zo deze dag te laten lopen zoals jullie het vooraf hebben gewenst. Daarom bepalen wij van te voren nauwkeurig alle fotomomenten en fotosettings.

Ook de uitwerking van jullie trouwreportage krijgt onze grote aandacht. Een persoonlijke reportage wordt gemaakt waarbij verschillende stijlen, bewerkingen en materialen mogelijk zijn. Met de huidige technieken is een trouwreportage werkelijk onbegrensd. Een kijken wat er mogelijk is? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak!

Onbegrensde mogelijkheden met jullie trouwreportage

Met een trouwreportage zijn er heel veel verschillende vormen mogelijk qua fotografie en afwerking. In onze fotostudio zijn hiervan meerdere voorbeeldalbums ( het traditionele album, digitale albums , het fraaie Palazzo album of het E-lay album) beschikbaar. Deze albums zijn vrijblijvend op afspraak te bekijken. Tijdens deze afspraak kunnen jullie dan alle wensen kenbaar maken, zodat wij een gerichte prijsopgaaf kunnen geven.Vul het contactformulier in, om een afspraak te maken.

Tot ziens in de studio!

Voor meer info kijk op WWW.MAXANEL.NL

Wat vinden anderen van Maxanel Fotografie Hoogeveen?

Maxanel Fotografie Hoogeveen heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN