Memories of ink 

Lekdijk 110 | 2921 AE | Krimpen Aan Den Ijssel | 06-42611753 | bea.pruzsina@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Bea Pruzsina

Memories of ink 

Als klein meisje was ik al gek op bruiloften. In ons klein dorpje in Hongarije was er elke zaterdag een bruiloft. De bruidspaar trok met een hele stoet gasten langs ons huis. Want ons huis stond vlakbij de kerk. Elke zaterdag stond ik met mijn oma naar een sprookje te kijken. Mijn geluk kon niet groter...

Dit gevoel ben ik nooit uitgegroeid. Daar kwam nog een andere passie bij. De passie voor moderne kalligrafie, vaak gecombineerd met watercolor details. Dit heeft altijd een ‘wow’ effect en door de oneindige mogelijkheden aan kleurgebruik, ook voor een opvallende persoonlijke touch.

Ik breng deze 2 passies graag samen om voor jullie grote dag iets moois te ontwerpen.

Dit kan een klein detail zijn (bijv. jullie namen in of op jullie trouwboekje, de songtekst van jullie openingsdans in een mooi lijstje of kaartjes op jullie bedankjes). Maar ook een complete huisstijl met wedding stationery (save-the-dates, uitnodigingen, antwoordkaartjes, enveloppen) en alle handgeschreven styling details (menukaartjes, naamborden, zitplan, welkomstbord, backdropsenz).

Alles in jullie stijl/kleuren/materiaalkeuze. Ik ga graag met jullie op zoek naar jullie ‘wow’!! Wat jullie budget ook is… Stuur mij gerust een mailtje of bel even.

 

Ben jij weddingplanner of stylist en zoek jij een opvallend handgeschreven detail voor jouw bruidspaar? Let me know

Wat vinden anderen van Memories of ink ?

Memories of ink  heeft nog geen beoordelingen.Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN