Mermaid Wedding Dress

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 1 juni 2018

Mermaid wedding dresses hebben een silhouet dat elke bruid goed staat! Figuurlijk flatterend en adembenemend, deze stijl van de jurk werkt perfect voor elke bruid en haar unieke bruidsstijl. Hier zijn enkele van onze favoriete mermaid dresses van Essense of Australia, Martina Liana en Stella York.

Essense-of-Australia

Essense of Australia style d2372

De jurk hierboven, de Essense of Australia d2372,  is perfect voor de bruid die echt een statement op haar huwelijksdag wil maken. Ontworpen in een luxe crêpe en tule combinatie, deze stijl is zowel glamoureus als romantisch. Het crêpe lijfje van deze jurk loopt door de heupen in een gebogen taille. Aan het uiteinde van de crêpe-stof zit een volle en vloeiende tule rok vast die helemaal tot de grond komt.


Essense-of-Australia

Stella York style 6496

Wat is er klassieker dan een off-shoulder mermaid dress met een gedurfd kanten patroon. Deze Stella York bruidsjurk is een knipoog naar de romantische stijlen van het verleden. De sweetheart halslijn loopt super mooi over in de off-shoulder mouwtjes. Het kanten patroon loopt door het lijfje helemaal tot de uitlopende rok, afgewerkt met een kanten zoom.


Essense-of-Australia

Martina Liana style 852

Een stijl die een en al glamour laat zien, is deze Martina Liana mermaid dress. Deze jurk is erfect voor een verfijnde buiten bruiloft. De  hele jurk is van gepareld kant, waardoor unieke verschuivende patronen ontstaan. Moderne, lineaire highlights benadrukken het model van de mermaid dress volledig. De prachtige achterkant van deze jurk maakt de glamoureuze look moeiteloos compleet.


Van glamoures tot klassiek, er is een mermaid dress voor elke bruid. Gebruik de winkelzoekers van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana om een winkel bij jou in de buurt te vinden!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN