Meryem's Photography

Schuylenhof 7 | 7325 VC | Apeldoorn | 06-33136656 | meryemsphotography@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Meryem Bulut

Meryem's Photography

Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen!

Daar hoor ik als fotograaf bij. Op de feestdag zelf ben ik eigenlijk ook een daggast, alleen dan met een camera in haar hand, die onopvallend jullie speciale dag vastlegt. Ik zet de tijd even stil in een foto en vertel het verhaal, zoals jullie echt zijn en hoe jullie de dag hebben beleefd.

Zo’n kostbare herinnering mag natuurlijk niet ontbreken. Ik ben een gepassioneerd persoon met voelsprieten voor emoties en een oog voor interactie en spontaniteit. Dit zorgt voor foto's waar liefde en blijdschap van afspatten.

Tijdens de huwelijksreis krijgen jullie een mooie preview van mij en later volgen niet alleen alle foto’s, maar er volgt ook een onwijs toffe slideshow met muziek en een prachtig fotoalbum. Zo kunnen jullie met familie & vrienden eindeloos nagenieten van die onvergetelijke dag. Samen terug in de bubbel van toen!

Bekijk hieronder gerust een korte slideshow om alvast helemaal in de stemming te komen. Benieuwd naar mijn werkwijze en meer over mij en de fotografie? Neem dan een kijkje op de website. Tot snel!

Wat vinden anderen van Meryem's Photography?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Meryems Photography: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2022-05-13
Bea & Luke schrijft het volgende:
Wij hebben Meryem per toeval ontmoet een paar maanden voor onze bruiloft. De klik was er meteen! Ze denkt erg mee met mogelijkheden voor foto locaties en niks is te gek voor haar. De foto’s die ze heeft aangeleverd van onze bruiloft laten emoties zien die we nu nog herbeleven. Meryem is een gezellige meid wat een echte toevoeging is als fotograaf op een bruiloft!
-
+
2022-04-12
Gaby & Rick schrijft het volgende:
Meryem heeft onze trouwerij nog mooier weten te maken. Naast prachtige foto's is het erg fijn om haar in de buurt te hebben. Ze zorgt voor rust rondom de bruid. Meryem kwam met veel creativiteit en leuke ideeën. Van boven op bed tot verscholen in de bosjes, overal zag ze iets moois in!
-
+ Haar creativiteit is eindeloos, ze denkt met je mee en twijfelt niet om eigen input te geven. Ook luisterde ze goed naar onze wensen en maakte ze een praatje met de gasten, dit zorgde ervoor dat niemand zich ongemakkelijk voelde. Meryem was een top aanvulling als fotograaf op onze bruiloft.
2022-04-12
Aline & Jay schrijft het volgende:
Wat een liefde stopt Meryem erin! Ze is betrokken, prettig in de omgang en maakte zelfs de kinderen aan het lachen. En toen we het album kregen beleefden we de hele dag opnieuw, inclusief emoties! Het boek ademt precies de sfeer uit die we voor ogen hadden.
- Kom in België wonen, dan ben je iets dichterbij ;-)
+ Als je Meryem erbij hebt op de trouwdag, weet je zeker dat alle speciale & grappige momenten worden vastgelegd. Zelfs de momenten die we zelf hebben gemist, kunnen we nu nog met plezier terugkijken.


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN