Met Pitt

Wijk 8 - 2 | 8321 TG | Urk | 06-83102546 | info@metpitt.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Ellen & Karin

Met Pitt

Hé bruidspaar! Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf. Nou… bij ons krijg je er altijd 2! Wij zijn Ellen en Karin, 2 fotografen, collega's en zussen. In 2014 startten we Met Pitt. 

Twee fotografen, waarom? Deze vraag krijgen we vaak te horen. Het voordeel van twee fotografen is dat we op twee plekken tegelijkertijd kunnen fotograferen. In de ochtend is Ellen bijvoorbeeld bij de bruidegom en ik (Karin) bij de bruid. Omdat we al heel lang samen fotograferen weten we precies wie welke momenten pakt. Zo focus ik me tijdens de ceremonie op jullie en jullie eerste kus als man en vrouw, waardoor Ellen alles in de gaten kan houden wat om jullie heen gebeurt. Een verveeld neefje, een moeder die stiekem een traantje wegpinkt. Samen proberen we zo het complete verhaal van jullie trouwdag te fotograferen. Niet alleen die van de bruid of de bruidegom, maar ook die van alle belangrijke mensen die samen met jullie deze dag wilden vieren. Daar ligt echt de kracht van Met Pitt!

Jullie mooiste momenten verteld door 2 fotografen. Romantisch, kleurrijk en hélemaal jullie.

Prijsindicatie: 6 uur fotografie inclusief verrassingsalbum € 1495,-

Wat vinden anderen van Met Pitt?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Met Pitt: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2023-02-08
Lex en Melanie Van Dorp schrijft het volgende:
Wij hebben een prachtige dag gehad en zijn tot op de dag van vandaag ontzettend blij dat we voor deze dames hebben gekozen. Het heeft ons een prachtig niet standaard album opgeleverd met veel feeërieke foto’s waar we graag even samen in kijken.
- Geen
+ Uitstekende communicatie, geen standaard 1000-in-1-dozijn foto’s , gezellige dames, oog voor de speciale momenten die niet meteen opvallend zijn, prachtige foto’s in een album passend bij onze kaart, meedenken welke foto’s goed bij elkaar passen, diverse groottes en kleuren, waren op een hele fijne manier aanwezig, hadden legio ideeën voor mooie foto’s en een prachtig blog. Wij zijn uiterst tevreden!!!!


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN