Met Trouwplannen de wereld over

Marjolein Wiericx
Marjolein Wiericx 1 juni 2017

Feest

Dagelijks zijn wij van de redactie op zoek naar mooie trouwreportages. Heerlijk om al die vrolijke bruidsparen te zien met hun familie en vrienden! Iedereen op de wereld viert hun bruiloft op een eigen manier en zo hoort het ook te zijn natuurlijk. Wat wel overeenkomt is dat ze super gelukkig zijn met elkaar!

Inspirerende foto's

Er zijn óh zo veel schitterende plekken om te fotograferen. Ik sta steeds weer versteld op welke plekken je allemaal kunt trouwen. Een ceremonie aan de rand van een gebergte, of trouwen aan een rivier met schitterend uitzicht. Wat een mooie plaatjes levert dit op! Sommige foto’s zijn ware kunstwerken. Een bridal shoot in de ochtend, middag of avond kan ook veel verschil uitmaken qua sfeer omdat de lichtval dan heel anders is. 

 

Let's go global

Wij willen de foto’s van al die bruidsparen over de hele wereld heel graag met je delen. Het is zo tof en inspirerend om te zien wáár en hóé je allemaal kunt trouwen. Het is een vooroordeel om te denken dat je alleen mooie trouwfoto’s krijgt in een zonnig land. Tuurlijk zullen we ook foto’s laten zien van bruidsreportages in Italië en Frankrijk. Maar heb je ook wel eens aan Polen gedacht of aan Ijsland?Er zijn genoeg noordelijk gelegen landen waar je ook prachtig kunt trouwen. Deze landen hebben ook echt een betoverende natuur en dat levert hele mooie plaatjes op kan ik je vertellen.

Dus in de maand juni zullen we jullie meenemen op reis rond de wereld. De foto’s die wij graag willen laten zien zullen we plaatsen op Instagram

Ga je met ons mee op reis?

vliegtuig in de lucht airplane in the sky

 

Photo credit linker foto:Daphcut

Photo Credit rechter foto: Krochetkids

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN