Micha en Diana’s Pâtisserie

Oosterwijzend 44a | 1616 LD | Hoogkarspel | 0652052456 | info@michaendianas.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews

route

Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Micha en Diana’s Pâtisserie

De doelstelling van Micha en Diana is simpel, aan uw wensen op het gebied van pâtisserie en desserts voldoen, of dit nu een keuze is uit het assortiment of een voorstel van u zelf, Micha zal elke opdracht met volle aandacht voor u en uw product ten uitvoer brengen.
Bij Micha & Diana's pâtisserie is de kennis en vakmanschap in huis om uw bruidstaart tot één van uw mooiste momenten van de dag te maken. Er is een ruime keuze aan vullingen die in eigen pâtisserie worden ontwikkeld.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke bruidstaart met prosecco of champagne vulling met rood fruit, een crème mousseline met verse aardbeien of een framboos met witte chocolade mousse. Wij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze bruidstaarten en laten geen enkele ruimte voor halffabricaat producten of mixen. Hierdoor kunnen wij u een bruidstaart bezorgen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.
In West-Friesland, Noord-Holland en ver daar buiten Wij nodigen de bruidsparen altijd uit voor een vrijblijvend gesprek, u kunt dan verschillende bruidstaart smaken proeven. Er is alle ruimte voor uw persoonlijke wensen en zal Micha en Diana u overtuigen dat uw bruidstaart net zo speciaal wordt als u wenst. Geen uitdaging wordt uit de weg gegaan!

 

Wat vinden anderen van Micha en Diana’s Pâtisserie?

Micha en Diana’s Pâtisserie heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN