Michael & Giso - Antwerpen

Frankrijklei 72 | Antwerpen, 2000 | Antwerpen | +32 331 800 80 | info@michael-giso.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Michael Oei & Rolf-Giso Heijkoop

Michael & Giso - Antwerpen

Met een passie voor maatwerk en trends, worden wij bij Michael & Giso graag onderdeel van jouw bruiloft. Door een oprechte connectie met je aan te gaan, kunnen wij onze expertise tot leven brengen; het creëren van een trouwkostuum waarin jij je fantastisch voelt. Luxe stoffen en de perfecte pasvorm zijn vanzelfsprekend, maar juist met de kleine en persoonlijke details maken wij het verschil. 

Een trouwkostuum op maat bij Michael & Giso

Jouw trouwkostuum is een bijzondere outfit waarmee jij laat zien dat je de bruidegom bent op de grote dag. Het kostuum moet feestelijk zijn, bij jou als persoon passen en afgestemd zijn op de locatie, de dresscode en natuurlijk de jurk. Het is essentieel dat het pak lekker zit zodat jij deze de hele dag met plezier draagt.


Daarom maken we bij Michael & Giso uitsluitend pakken op maat. Aan de hand van het Slow Tailoring principe, beginnen we helemaal from scratch. Eerst bespreken we jouw wensen aan de hand van je garderobe, levensstijl en de bruiloft. Je krijgt op basis hiervan persoonlijk advies over de pasvorm, stoffen en kleuren zodat jouw sterke kanten worden geaccentueerd.

Bezoek onze boutique

Met onze boutiques in Antwerpen, Breda en Amsterdam staan onze tailors voor je klaar! Onder het genot van een hapje en een drankje voorzien onze tailors je van persoonlijk en stijlvol advies. Maak vrijblijvend een afspraak in een van onze boutiques.


Tip! Alvast inspiratie opdoen voor je kostuum? Vraag dan ons wedding magazine aan vol inspiratie voor de bruidegom.

Wat vinden anderen van Michael & Giso - Antwerpen?

Michael & Giso - Antwerpen heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN