Michael & Giso - Breda

Veemarktstraat 36 | 4811 ZG | Breda | (076) 20 671 19 | info@michael-giso.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Michael Oei & Rolf-Giso Heijkoop

Michael & Giso - Breda

Met een passie voor stoffen, kleuren, details en trends, worden wij bij Michael & Giso graag onderdeel van jouw bruiloft. Door een connectie met jou aan te gaan, kunnen wij onze expertise tot leven brengen; het creëren van een outfit waar jij je een echte gentleman in voelt. Een kwalitatieve stof en de perfecte pasvorm zijn vanzelfsprekend, maar juist met de kleine details maken wij het verschil.

Slow Tailoring bij Michael & Giso

Jouw trouwpak is een bijzondere outfit waarmee jij laat zien dat je de bruidegom bent op de grote dag. Het pak moet feestelijk zijn, bij jou als persoon passen en afgestemd zijn op alle facetten van de bruiloft zoals de locatie, dresscode en natuurlijk de jurk. Het is essentieel dat het pak lekker zit zodat jij deze de hele dag met plezier draagt.

Om dit te vertalen naar het perfecte trouwpak maken we bij Michael & Giso uitsluitend pakken op maat. Aan de hand van het Slow Tailoring principe, beginnen we met een leeg canvas. Eerst bespreken we jouw wensen aan de hand van een moodboard. We nemen uitgebreid de tijd om je te leren kennen en een goed beeld te krijgen van jullie bruiloft. Je krijgt persoonlijk advies over de pasvorm, stoffen en kleuren zodat enkel jouw sterke kanten worden geaccentueerd. 

Vrijblijvend kennismaken

Onze tailors staan in Amsterdam, Breda en Antwerpen voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies over je trouwpak. Onder het genot van een hapje en een drankje bieden we je alle tijd om inspiratie op te doen. Maak vrijblijvend een afspraak in een van onze boutiques waar onze tailors je graag verder helpen.


Tip! Thuis op de bank alvast inspiratie opdoen voor je trouwpak? Vraag dan ons wedding magazine aan vol inspiratie voor de bruidegom.

Wat vinden anderen van Michael & Giso - Breda?

Michael & Giso - Breda heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN