Michael & Giso - Amsterdam

Willemsparkweg 71 | 1071 GS | Amsterdam | 020 - 308 008 1 | info@michael-giso.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Michael Oei & Rolf-Giso Heijkoop

Michael & Giso - Amsterdam

About Michael & Giso

Met een passie voor maatwerk, details en innovatieve technieken, worden wij bij Michael & Giso graag onderdeel van jouw verhaal. Door een connectie met jou aan te gaan, kunnen wij onze passie tot leven brengen; het creëren van outfits waar jij je goed in voelt en waarmee je kunt laten zien wie jij bent. De juiste stof en perfecte pasvorm zijn vanzelfsprekend, maar juist met de uitstraling maken wij het verschil. 

Een trouwpak bij Michael & Giso

Jouw trouwpak is een bijzonder pak met een gouden randje waarmee jij laat zien dat je de bruidegom bent op de grote dag. Het pak moet feestelijk zijn, bij jou als persoon passen en afgestemd zijn op de rest van de setting van de bruiloft. Het is essentieel dat het pak lekker zit zodat jij deze de hele dag met plezier draagt. 

Om deze combinatie van factoren te vertalen naar het ultieme trouwpak maken we bij Michael & Giso uitsluitend pakken op maat. Aan de hand van het Slow Tailoring principe, beginnen we met een leeg canvas. Om tot het juiste ontwerp te komen, bespreken we eerst jouw wensen en houden we rekening met je lichaamsmaten en houding. We nemen uitgebreid de tijd om je te leren kennen en een goed beeld te krijgen van jullie bruiloft. Je ontvangt persoonlijk advies over de pasvorm, stoffen en kleuren zodat enkel jouw sterke kanten worden geaccentueerd. Ook houden we rekening met de wens je trouwpak door te kunnen dragen na de grote dag. 

Bezoek onze boutique

Onze tailors staan dagelijks in Amsterdam en Breda voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies over je trouwpak. Onder het genot van een hapje en een drankje leren wij jou in een informele sfeer kennen en bieden we je alle tijd om inspiratie op te doen. Maak vrijblijvend een afspraak in één van onze boutiques en we helpen je graag verder.


Tip! Thuis op de bank alvast inspiratie opdoen? Vraag dan ons digitale magazine aan! Hierin staan verhalen van bruidegoms die je voorgingen, tips van verschillende wedding experts én geven we inspiratie voor jouw trouwpak op maat.

Wat vinden anderen van Michael & Giso - Amsterdam?

Michael & Giso - Amsterdam heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN