Michelle Gerlofsma Goudsmid

Esdoornlaan 12 | 1901 SC | Castricum | 06-12423190 | info@michellegerlofsma.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Michelle Gerlofsma

Michelle Gerlofsma Goudsmid

Goudsmid

Als professioneel goudsmid maakt en ontwerpt Michelle in haar eigen atelier in Castricum (Noord-Holland) sieraden van zilver en goud.

Geïnspireerd door de natuur en haar grillige vormen, maakt zij sieraden die fijntjes, simpel en toch opvallend zijn.  Bloemetjes, krullerige vormen, en speelse patronen komen steeds weer in haar ontwerpen terug. Alle sieraden van Michelle Gerlofsma worden door haar met de hand ontworpen en vervaardigd. Hierbij past ze een veelvoud aan verschillende technieken toe waaronder gieten, smelten, frezen, walsen, vijlen en polijsten. Zo ontstaat er elke keer weer een klein draagbaar kunstwerkje.

Trouwringen.

Naast haar reguliere sieraden-collectie heeft Michelle óók een eigen trouwringen-collectie.
 
Trouwringen van Michelle Gerlofsma zijn stuk voor stuk bijzonder van ontwerp met combinaties van grove structuren en gladde oppervlakten, stoere en sierlijke patronen, kleurcontrasten en toevoegingen van edelstenen. Uiteraard kunt u bij Michelle ook terecht voor het uitwerken van uw eigen ideeën, wensen en ontwerpen, hierbij is het tevens mogelijk om uw oude (dierbare) sieraden in uw trouwringen en trouwsieraden te laten verwerken.

Voor alle andere sieraden voor de mooiste dag van uw leven kunt u ook bij de goudsmid terecht. Kiest u hierbij voor een prachtig sieraad uit de collectie, een persoonlijk sieraad-ontwerp op maat of een nieuw sieraad gemaakt van uw oude goud en/of zilver.
Breng eens een bezoek aan de website van Michelle Gerlofsma om alvast inspiratie op te doen of kom gezellig langs in haar atelier in Castricum.
Laat u het even weten wanneer u op bezoek komt? Dan maakt zij alle tijd voor u vrij.
U bent van harte welkom!

Wat vinden anderen van Michelle Gerlofsma Goudsmid?

Michelle Gerlofsma Goudsmid heeft nog geen beoordelingen.Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN